Sport

Sorin Cârțu nu are milă de Joao Miguel după gafele din FCSB – FC Argeș 4-0: „A dat ăsta niște chifle…”

Sorin Cârțu dă de pământ cu Joao Miguel, fundașul care a produs penalty-ul din care FCSB a deschis rapid scorul împotriva lui FC Argeș, scor 4-0.
06.05.2022 | 11:31
Sorin Cartu nu are mila de Joao Miguel dupa gafele din FCSB  FC Arges 40 A dat asta niste chifle
Sorin Cârţu dă de pământ cu un fotbalist după FCSB - FC Argeş 4-0: "A dat ăsta nişte chifle". Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Președintele Universității Craiova a recunoscut că a fost uimit când a văzut faultul fundașului portughez asupra lui Darius Olaru.

Sorin Cârțu dă de pământ cu Joao Miguel după gafele din FCSB – FC Argeș 4-0

Sorin Cârțu a vorbit despre gafa lui Joao Miguel din debutul meciului cu FCSB, când l-a faultat clar în careu pe Darius Olaru: „Lăsați-l, săracul, pe Joao Miguel… a dat ăsta niște chifle, n-am văzut de când mama m-a făcut.

ADVERTISEMENT

Și cu faza aia, ce intrare la Olaru, parcă era pe la mijlocul terenului.  N-are niciun fel de reținere, era în careu. Da, e stilul lui de joc!”, a mai spus Sorin Cârțu, la TV DigiSport.

Până să vină în România, Joao Miguel a jucat doar în Portugalia la echipe precum: Leixoes, Leca, Anadia, Selguieros, Cesarense, Uniao Leiria și Mafra.

ADVERTISEMENT
  • 28 de ani are Joao Miguel

Andrei Prepeliță i-a luat apărarea lui Joao Miguel

Joao Miguel a fost în centrul atenției tuturor după greșelile făcute în partidele cu CFR Cluj, dar și pentru cea din duelul cu FCSB, însă Andrei Prepeliță, antrenorul lui FC Argeș, i-a luat apărarea fundașului portughez:

„Nu pot să judec niște jucători care au arătat într-un fel și acum arată altfel. O pun pe relaxare, nu știu. La antrenamente, ei se pregătesc foarte bine.

ADVERTISEMENT

Îl cunosc foarte bine pe Joao Miguel, e un băiat la locul lui, liniștit, nu cred în astfel de lucruri. E presiune, greșești, vine alt meci și trebuie să demonstrezi că nu mai greșești, nu avem ce să facem”.

„Încercăm să schimbăm ceva, nu trebuie să ajungem la meciul cu CFR și să ne gândim că am putea repeta astfel de rezultat, ar fi o greșeală să pornim cu astfel de mentalitate.

ADVERTISEMENT

E un moment greu, dar suntem bărbați și trebuie să arătăm pe teren. Nici nu mă gândesc la meciul de acasă, e și o sărbătoare pentru club, 50 de ani de la meciul cu Real Madrid, trebuie să avem o atitudine mult schimbată”, a mai spus Andrei Prepeliță la finalul partidei cu FCSB.

  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Joao Miguel, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT