Sport

Sorin Cârțu nu concepe o înfrângere a Universității Craiova cu KF Vllaznia: „Ne gândim la următorul adversar, Zorya Luhansk”. Exclusiv

Sorin Cârțu a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre confruntarea Universității Craiova cu KF Vllaznia, din turul 2 al preliminariile Conference League.
20.07.2022 | 14:48
Sorin Cartu nu concepe o infrangere a Universitatii Craiova cu KF Vllaznia Ne gandim la urmatorul adversar Zorya Luhansk Exclusiv
Sorin Cârțu nu concepe o înfrângere a Universității Craiova cu KF Vllaznia: „Ne gândim la următorul adversar, Zorya Luhansk”. Exclusiv. sursă foto: InquamPhotos/ Bogdan Danescu
ADVERTISEMENT

Partida KF Vllaznia – Universitatea Craiova este programată joi, 21 iulie, de la ora 22:00, pe stadionul „Loro Borici” din Shkoder. Sorin Cârțu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că se așteaptă ca formația din Bănie să nu fie învinsă în Albania.

Sorin Cârțu nu concepe o înfrângere a Universității Craiova cu KF Vllaznia: „Mă aștept să facem un rezultat care să ne permită accederea în următorul tur preliminar”

Președintele „alb-albaștrilor” a declarat că Universitatea Craiova trebuie să obțină un rezultat pozitiv în Albania, pentru a spera la o calificare în turul 3 preliminar al Conference League. Dacă o vor elimina pe KF Vllaznia, oltenii se vor confrunta cu formația ucraineană Zorya Luhansk în următoatea fază a competiției.

ADVERTISEMENT

„Mă aștept să facem un rezultat care să ne permită accederea în următorul tur preliminar. Ne gândim la următorul adversar, Zorya Luhansk. Este foarte important ca în primul meci să faci un rezultat care să îți dea speranțe, pentru calificare”, a spus Sorin Cârțu.

„Asta nu înseamnă că dacă te impui în primul meci ești ca și calificat, oricum se joacă în dublă manșă. Meciurile internaționale sunt diferite ca specific față de cele din campionat. În meciurile internaționale se pune mult orgoliu și ambiție, pentru că îți reprezinți țara”, a mai spus legenda „Științei”.

ADVERTISEMENT

Oficialul formației din Bănie este optimist înaintea primei manșe din turul secund preliminar din Conference League. Acesta a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că nu se gândește ca Universitatea Craiova să piardă în fața celor de la KF Vllaznia.

„Vllaznia va avea o determinare specifică echipelor din Albania. Nu este un adversar de temut, dar trebuie să respecți orice adversar din cupele europene. Nu mă gândesc la un rezultat negativ. Meciul de joi are corespondent cu partida retur de săptămâna viitoare, până atunci vor exista anumite concluzii”, a declarat Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu crede că moralul jucătorilor nu este afectat după partida cu Sepsi: „Este o chestie de ghinion”

Universitatea Craiova a obținut un rezultat de egalitate cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-2, în prima etapa din sezonul 2022-2023 din Superliga. Sorin Cârțu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că moralul „alb-albaștrilor” nu este afectat.

Președintele „Științei” pune remiza cu formația antrenată de Cristiano Bergodi pe seama ghinionului. Deși Universitatea Craiova a condus-o pe Sepsi cu 2-0 în repriza secundă a partidei de pe „Ion Oblemenco”, covăsnenii au reușit egalarea în finalul meciului.

ADVERTISEMENT

„Moralul jucătorilor nu are de ce să fie afectat. A fost un egal obținut de echipa adversă în minutul 90. Este o chestie de ghinion, șansa nu a fost de partea noastră până la capăt de partea noastră. Trebuie să așteptăm pentru că în fotbal vine și echilibrul. Nu îmi pun semne de întrebare în primele patru, cinci etape”, a declarat Sorin Cârțu.


  • (P) Cota BETANO pentru KF Vllaznia – Universitatea Craiova: 1,80 este cota pentru „2 solist și sub 5,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT