Sport

Sorin Cârțu nu crede în titlu nici după FCSB – Universitatea Craiova 0-2: ”Noi nu prea mai avem treabă cu problemele la campionat”

În ciuda victoriei din meciul FCSB - Universitatea Craiova 0-2, președintele oltenilor Sorin Cârțu nu crede că trupa lui Laurențiu Reghecampf mai poate emite pretenții la titlu.
04.04.2022 | 08:53
Sorin Cartu nu crede in titlu nici dupa FCSB  Universitatea Craiova 02 Noi nu prea mai avem treaba cu problemele la campionat
În ciuda victoriei din meciul FCSB - Universitatea Craiova 0-2, președintele oltenilor Sorin Cârțu nu crede că trupa lui Laurențiu Reghecampf mai poate emite pretenții la titlu. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Oltenii s-au impus pe Arena Națională după golurile realizate de Andrei Ivan și Ovidiu Bic și s-au apropiat la 4 puncte în clasament de trupa lui Toni Petrea.

Titlul, obiectiv nerealist pentru Sorin Cârțu chiar și după FCSB – Universitatea Craiova 0-2

La finalul întâlnirii FCSB – Universitatea Craiova 0-2, Sorin Cârțu i-a lăudat pe jucători pentru modul cum s-au sacrificat, însă nu crede că ”juveții” se mai pot implica în lupta la titlu și consideră că CFR Cluj poate scăpa decisiv în câștigătoarea dacă învinge FC Argeș.

ADVERTISEMENT

”Noi nu prea mai avem treabă cu problemele la campionat, din păcate. Noi luptăm pentru locul doi, astăzi era ultima șansă a noastră. CFR joacă mâine (n.r. – luni), să vedem dacă se detașează de FCSB. Mai sunt șapte meciuri, toată lumea joacă, e greu să anticipezi niște rezultate.

Îmi era frică înaintea partidei, pentru tot ce a fost înainte, necazurile noastre, antrenamente în salturi. Până la urmă, s-au unit băieții și au reușit să facă o partidă bună.

ADVERTISEMENT

Un meci în care n-am mai oferit… de fiecare dată când jucam cu FCSB, făceam niște cadouri, mai ales în prima repriză, apoi jucam cu handicap. De data asta, am fost mult mai atenți, am închis bine culoarele”, a declarat Cârțu.

Sorin Cârțu, încântat de sacrificiul jucătorilor olteni

Președintele Universității Craiova a avut numai cuvinte de laudă pentru felul cum Laurențiu Reghecampf a pregătit această partidă și l-a remarcat pe portarul Mirko Pigliacelli, care a avut câteva intervenții decisive.

ADVERTISEMENT

”S-a gândit foarte bine partida. Faptul că am înscris două goluri a fost meritat. Am avut un portar în zi inspirată, a avut două-trei intervenții în momente psihologice, la 0-0 și 1-0.

Sunt bucuros, i-am zis domnului Rotaru că echipa asta câștigă cu mine antrenor sau ca președinte. Mi se pare că din ’89 n-a mai fost o victorie la București. Mi-a plăcut mult modul în care jucătorii au apărat avantajul”, a încheiat Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

După succesul de pe Arena Națională, antrenorul Laurențiu Reghecampf a apreciat faptul că jucătorii săi au făcut un joc foarte bun tactic, dar este de părere că au avut și șansă la ocaziile celor de la FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 1,39 este cota pentru „șansă dublă: 12”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT