Sport

Sorin Cârțu nu uită și nu iartă : ”Când aveau echipă să joace, n-au vrut să joace! O mai fi și justiție divină”

23.09.2020 | 21:59
Sorin Cartu nu uita si nu iarta  Cand aveau echipa sa joace nau vrut sa joace O mai fi si justitie divina
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu (64 de ani), președintele de la Universitatea Craiova, a vorbit despre situația complicată prin care trece rivala FCSB înainte de jocul cu Slovan Libercec din Europa League. Bucureștenii au o mulțime de jucători și oficiali infectați cu coronavirus. 13 jucători au covid-19 acum.

Sorin Cârțu s-a vindecat recent de coronavirus și spune că ”nu are compasiune” pentru rivală ținând cont de ce s-a întâmplat în stagiunea trecută când FCSB-ul a folosit mulți juniori în jocul cu CFR Cluj, echipa cu care se luptau la titlu oltenii.

ADVERTISEMENT

„N-am compasiune pentru ei. Când aveau echipă să joace, n-au vrut să joace. Patronul lor a spus că nu vor să joace, nu eu! Acum, nu au jucători și vor să joace.

Motivul pentru care Cârțu este supărat pe cei de la FCSB

O mai fi și o justiție divină. Am auzit că vor să ia jucători de la Astra. Să ia, să facă ce vor, să se califice, să fie sănătoși!”, a spus Sorin Cârțu în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

ADVERTISEMENT

În etapa a noua din play-off, bucureștenii au folosit o echipă care avea și fotbaliști neexperimentați în partida cu CFR Cluj în care echipa lui Dan Petrescu s-a impus cu 2-0. În acel joc, patronul FCSB-ului a dorit să se răzbune pe olteni după un alt episod controversat din urmă cu patru ani.

Pe finalul play-off-ului din sezonul 2016-2017, în runda a noua, FCSB și Viitorul se luptau pentru campionat, iar echipa din Bănie a avut un rol aproape decisiv.

ADVERTISEMENT

FCSB vrea să transfere jucători de la Astra

Viitorul a evoluat în deplasare cu echipa din Oltenia, la Pitești. Formația din Bănie a utilizat atunci niște juniori fapt ce a ajutat-o pe echipa lui Hagi să câștige, iar FCSB nu a ieșit campioană.

FCSB vrea să aducă patru jucători de la Astra Giurgiu. Potrivit Telekom Sport este vorba despre David Bruno (fundaș dreapta, 28 de ani), Daniel Graovac (fundaș central, 27 de ani), Valentin Gheorghe (mijlocaș ofensiv, 23 de ani) și Constantin Dima (fundaș central, 21 de ani).

ADVERTISEMENT

Cârțu îi ironizează pe cei de la FCSB și le cere să folosească echipa din jocul cu CFR: „Astea sunt problemele lor. Dacă e să-i compătimesc, e pentru situația de COVID-19. În rest, problemele celelalte, poate plătesc niște atitudini pe care le-au avut. Trebuie să-și bage echipa de la meciul cu CFR. Au echipă să joace. Dacă poate, să bage echipa aia din meciul cu CFR”.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – U Craiova: 2,02 este cota pentru „Ambele echipe înscriu“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: