Sport

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, temător înaintea meciului cu CFR Cluj: „Securizarea locului trei nu este rezolvată”

Duelul din campionat dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj se aproprie, iar Sorin Cârțu speră ca trupa lui Laurențiu Reghecampf să obțină cele trei puncte pe „Ion Oblemenco”.
06.04.2022 | 14:57
Sorin Cartu presedintele Universitatii Craiova temator inaintea meciului cu CFR Cluj Securizarea locului trei nu este rezolvata
Sorin Cârțu nu concepe o înfrângere a Universității Craiova cu KF Vllaznia: „Ne gândim la următorul adversar, Zorya Luhansk”. Exclusiv. sursă foto: InquamPhotos/ Bogdan Danescu
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, își dorește o victorie a „alb-albaștrilor” în partida de pe teren propriu cu liderul CFR Cluj. Meciul dintre cele două formații este programat duminică, 10 aprilie, de la ora 20:30.

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, temător înaintea meciului cu CFR Cluj: „Înfrângerea cu Voluntari va atârna greu în campionat”

Înfrângerea cu FC Voluntari are în continuare repercusiuni pentru Universitatea Craiova în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1. Sorin Cârțu a declarat înaintea partidei cu CFR Cluj că poziția din campionat a formației din Bănie nu este stabilă din cauza acestui eșec.

ADVERTISEMENT

„Securizarea locului trei încă nu este rezolvată, pentru că înfrângerea cu Voluntari va atârna greu în campionat. Asta nu trebuia să se întâmple! Aveam șase puncte față de ei și dacă faceam un meci egal rămâneam tot la șase, iar acum ne detașam”. a declarat Sorin Cârțu pentru Oltenia TV.

Președintele oltenilor a spus că o victorie împotriva CFR-ului i-ar ajuta pe „juveți”, însă nu ar fi nemulțumit și cu un punct obținut în fața echipei antrenată de Dan Petrescu. Sorin Cârțu își dorește ca jucătorii Universității Craiova să fie concentrați în timpul jocului și să evite greșelile din partidele anterioare.

ADVERTISEMENT

„Ne-ar ajuta foarte mult o victorie cu CFR, însă eu aș fi mulțumit să nu pierdem. Partidele cu FCSB și CFR le disputam cu un handicap, un cadou din partea noastră, după umblam să egalăm sau după o eventuală victorie. Mi-aș dori să evite greșelile și vedem ce va oferi jocul, trebuie să fim foarte concentrați”. a spus Sorin Cârțu.

Sorin Cârțu nu vrea să piardă atmosfera din vestiarul Universității Craiova, după victoria cu FCSB: „Am creat o stare de spirit pozitivă ”

Succesul de pe Național Arena cu FCSB, scor 2-0, a creat o atmosferă bună în vestiarul Universității Craiova. Legenda „Științei” a declarat că un eșec cu CFR Cluj le-ar distruge starea de spirit creată după victoria cu trupa antrenată de Toni Petrea și speră să termine neînvinși confruntarea de pe „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

„Eu nu aș vrea să pierdem pentru că venim după un moment bun, victoria cu 2-0 de la București, cu FCSB. Am creat o stare de spirit pozitivă pentru echipa noastră. La meciul pe care l-am avut în retur am egalat în ultimele secunde, dar a fost un meci în care puteam să câștigăm”. a spus președintele oltenilor.

Sorin Cârțu a declarat că o atitudine echilibrată și o agresivitate pozitivă în timpul jocului i-ar ajuta pe elevii lui Laurențiu Reghecampf să câștige cele trei puncte. Conducătorul oltenilor este de părere că o victorie cu CFR Cluj o poate consolida pe Universitatea Craiova în lupta către locul doi.

ADVERTISEMENT

„Mi-aș dori o atitudine cât se poate de echilibrată și o agresivitate pozitivă pentru a obține cele trei puncte. Într-adevăr asta ne-ar consolida în lupta pentru obiectivul propus”. a declarat președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 2,60 este cota pentru ”2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT