Sport

Sorin Cârțu, presiune pe Laszlo Balint înainte de startul Universității Craiova în Superliga: „Trebuie să ne luăm o revanșă, avem program ușor până la FCSB”

Universitatea Craiova o va întâlni pe Sepsi Sfântu Gheorghe în prima etapa a sezonului 2022-2023 din Superliga. Sorin Cârțu își dorește o revanșă, după eliminarea din ediția trecută a Cupei României.
03.07.2022 | 16:36
Sorin Cartu presiune pe Laszlo Balint inainte de startul Universitatii Craiova in Superliga Trebuie sa ne luam o revansa avem program usor pana la FCSB
Sorin Cârțu vrea revanșa pentru Universitatea Craiova cu Sepsi: „Trebuie să facem un pas cu dreptul”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Trupa antrenată de Cristiano Bergodi i-a eliminat pe olteni din semifinalele Cupei României, în sezonul trecut, iar Sorin Cârțu vrea o revanșă în fața covesnenilor. Partida Universitatea Craiova – Sepsi OSK din prima etapă a sezonului 2022-2023 din Superliga este programată vineri, 15 iulie, de la ora 21:30.

Sorin Cârțu vrea o victorie a Universității Craiova cu Sepsi: „Avem o revanșă de luat”

Universitatea Craiova va juca pe teren propriu în prima etapă a campionatului, cu Sepsi OSK. Sorin Cârțu a declarat că își dorește o revanșă în fața formației din Sfântu Gheorghe, după eliminarea din ediția trecută a Cupei României, scor 3-1 la general.

ADVERTISEMENT

„Cel puțin până la etapa în care întâlnim FCSB-ul este un program accesibil, pe care trebuie să îl abordăm cu mare încredere și cât se poate de concentrați. Începem cu Sepsi și avem o revanșă de luat, chiar dacă nu mai avem aceiași bancă tehnică. Poate o să mai fie alți jucători decât cei care au jucat în Cupa României”, a declarta președintele oltenilor pentru Oltenia TV.

Sorin Cârțu este de părere că programul Universității Craiova este unul accesibil până la etapa confruntării cu FCSB. Președintele „alb-albaștrilor” își dorește ca formația din Bănie să avanseze în preliminariile Conference League, chiar dacă echipa va avea un program mult mai solicitant.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să facem un pas cu dreptul, pentru că avem o conducere tehnică nouă și are nevoie să începem cu bine acest campionat. Este un program acceptabil și trebuie să se facă lucruri bune. Să avem ghinionul să jucăm cât mai mult din trei în trei zile, pentru că asta înseamnă că participarea în Conference League va fi de durată”, a spus legenda „Științei”.

„Mi-aș dori să avem un parcurs la fel ca data trecută, atunci când trebuia să o eliminăm și pe AEK Atena. Sunt convins că dacă nu era acel incident, să jucăm fără spectatori în tribune, astfel ar fi fost desfășurarea celor două partide. Până la întreruperea campionatului va fi o perioadă grea, dacă Universitatea Craiova va trece mai departe în Conference League”, a mai spus oficialul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Tricoul lui Sorin Cârțu lipsește de la expoziția din Craiova: „Noi am fost prejudiciați de la aceste amintiri”

Zeci de tricouri de colecție purtate de jucători la echipa națională a României și Universitatea Craiova au fost expuse până la data de 15 iulie într-un centru comercial din Craiova. Fostul jucător al „Științei”, Sorin Cârțu, a declarat că nu a rămas cu astfel de „amintiri” de pe vremea când evolua la formația din Bănie.

„Interesantă această acțiune, aceea de a prezenta colecția de tricouri, care produc anumite conexiuni și amintiri. De la Universitatea Craiova chiar nu am (n.r. tricou), nu putea să luam pentru că asta însemna că descompletăm și să nu mai aibă cineva un tricou”, a declarat Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

„Atunci nu puteai să ai un tricou cu numărul tău, numerele se luau în funcție de primul 11. Noi am fost prejudiciați de la aceste amintiri, tricourile și imaginile TV. Nu erau condițiile de arhivare și se mai trăgeau peste benzile respective. Nici nu prea ai cum să demonstrezi ceea ce ai realizat la vremea respectivă”, a încheiat președintele Universității.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe: 2,70 este cota pentru ”peste 2.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT