Sport

Sorin Cârțu, prima reacție după ce i-a fost vandalizat gardul casei: „Le-am dat polițiștilor toate înregistrările!”. Update exclusiv

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a oferit o primă reacție, în exclusivitate, pentru FANATIK, după ce i-a fost vandalizat gardul casei.
29.09.2021 | 13:08
Sorin Cartu prima reactie dupa ce ia fost vandalizat gardul casei Leam dat politistilor toate inregistrarile Update exclusiv
Sorin Cârțu, prima reacție după ce i-a fost vandalizat gardul casei: „Acum depun plângere!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT
29-09-2021
10:08

Sorin Cârțu: „Veniți ziua și fără mască!”

După ce s-a întors de la poliție, Sorin Cârțu a intrat, în direct, la PRO X, și a oferit alte amănunte despre incidentul petrecut în seara de marți spre miercuri.

„Am fost la poliție, dar încă nu am primit vreun răspuns nici pentru plângerile anterioare pe care le-am făcut.

Îi auziți pe ăștia: «A început războiul, a început lupta». Domnilor de la autorități ieșiți, bă, la război sau ce trebuie să faceți voi ca să aplanați situația. Nu să stați.

Uite, eu spun acum, nu mai veniți, mă, noaptea, atacați ziua, că nu vă face nimeni nimic. Veniți ziua și fără mască, că nu vă face nimeni nimic. Eu normal că mă duc la poliție dacă vii la mine cu fața acoperită, vino, mă, fără mască, dacă ai ceva să-mi spuni. Ai curaj? Vino, mă, și vorbește.

Nu noaptea ca vagabonții, ca haiducii. Ce-i asta? Suntem în anul 2021, mă”, a declarat Sorin Cârțu, la PRO X.

Miercuri dimineață, Sorin Cârțu a avut o surpriză neplăcută. Oficialul Universității Craiova a descoperit faptul că gardul casei sale a fost vandalizat.

Mai exact, pe gardul casei lui Sorin Cârțu au fost scrise mai multe mesaje scandaloase: „Nu uităm, nu iertăm”, „Mori!”, „Cârțu = Sifon” și „CS U = Clonă”.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, prima reacție după ce i-a fost vandalizat gardul casei

Contactat de FANATIK, Sorin Cârțu a declarat faptul că se află la poliție și depune plângere, după ce gardul casei sale a fost vandalizat.

Oficialul din Bănie susține că mai mulți suporteri de la FC U Craiova sunt cei care au scris mesajele de pe gardul casei sale.

ADVERTISEMENT

„Sunt la poliție. Acum depun plângere! Le-am dat polițiștilor toate înregistrările de pe camere. Au fost patru oameni cu cagule, trei au scris pe gard și unul a filmat tot”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

În mai 2020, un incident similar a avut loc la casa lui Sorin Cârțu.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – Universitatea Craiova: 1,55 este cota pentru „total goluri: 0-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: