Sport

Sorin Cârţu, prima reacţie după demisia lui Marian Copilu: “Fiecare pe sectorul lui! El vă poate da cele mai bune răspunsuri”. Exclusiv

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a dat prima reacţie pentru FANATIK după demisia lui Marian Copilu, spunând că problema îl priveşte personal pe fostul oficial.
17.10.2022 | 15:11
Sorin Cartu prima reactie dupa demisia lui Marian Copilu Fiecare pe sectorul lui El va poate da cele mai bune raspunsuri Exclusiv
Sorin Cârţu şi Marian Copilu. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate plecarea lui Marian Copilu de la Universitatea Craiova. Fostul preşedinte executiv al clubului şi-a dat demisia, motivând că vrea să stea mai aproape de familie.

Sorin Cârţu, prima reacţie după demisia lui Marian Copilu: “Eu am avut colaborare bună cu toată lumea. Fiecare pe sectorul lui”

Sorin Cârţu, preşedintele clubului Universitatea Craiova, a fost chestionat de FANATIK pe această temă. Oficialul a precizat că este o problemă care îl priveşte strict pe Copilu, în condiţiile în care fiecare a avut

ADVERTISEMENT

“Nu aş vrea să vorbesc despre Marian Copilu. Ar trebui să îl întrebaţi pe el, pentru că el are toate răspunsurile. Se scriu multe, au scris şi că eu l-am dat afară pe Devis Mangia. Ce tot vorbim?

Este o problemă care îl priveşte personal şi el vă poate da cele mai bune răspunsuri. Eu am avut colaborare bună cu toată lumea. Fiecare pe sectorul lui. Eu aşa sunt de principiu”, a spus Sorin Cârţu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Marian Copilu şi Sorin Cârţu, oamenii cu influenţă la Mihai Rotaru!

În momentul în care Marian Copilu a semnat cu Universitatea Craiova, în spaţiul public au apărut informaţii conform cărora rolul şi influenţa lui Sorin Cârţu în cadrul clubului va scădea, deşi preşedintele a dezminţit în repetate rânduri acest lucru.

Cei doi oficiali au avut un cuvânt greu de spus în numirea antrenorilor la Craiova în acest sezon. Marian Copilu a fost cel care l-a propus pe Laszlo Balint pe banca oltenilor, în timp ce Sorin Cârţu a fost omul care a negociat preluarea echipei de către Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Alături de Copilu a plecat şi team managerul echipei!

Alături de Marian Copilu, de la Universitatea Craiova a plecat şi team managerul Paul Pintilie, cel care a fost alături de Copilu şi în perioada în care acesta activa la CFR Cluj, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK.

Marian Copilu părăseşte clubul din Bănie la 10 luni de când a acceptat oferta lui Mihai Rotaru pentru a deveni noul preşedinte executiv al clubului. A avut un cuvânt greu de spus în transferurile din această vară ale Universităţii Craiova.

ADVERTISEMENT

După 13 meciuri disputate în campionat, Universitatea Craiova este pe locul 5 cu 21 de puncte. Echipa lui Mirel Rădoi va sta o săptămână pe drumuri, oltenii având meci în Cupa României cu Hermannstadt la Mediaş, iar în weekend în campionat cu UTA Arad.

  • 10 luni a fost Marian Copilu preşedintele executiv al Universităţii Craiova
  • 5 este locul ocupat de Universitatea Craiova în campionat

  • Cota BETANO pentru U Craiova: 2,40 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate” la Hermannstadt – U Craiova Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT