Fotbal intern

Sorin Cârțu râde de Gigi Becali: „A vrut să scape de blestemul locului 2”

30.06.2020 | 10:18
Sorin Cartu rade de Gigi Becali A vrut sa scape de blestemul locului 2
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, râde de Gigi Becali după înfrângerea suferită de FCSB cu Astra Giurgiu, 2-3.

Cârțu îl ironizează și spune că patronul vicecmpioanei României a scăpat în sfârșit de blestemul locului doi.

ADVERTISEMENT

Între timp, Sorin Cârțu visează cu ochii deschiși la câștigarea unui titlu cu oltenii.

Sorin Cârțu râde de Gigi Becali

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, râde de Gigi Becali, pe care îl ironizează și despre care spune că a scăpat de „blestemul” locului doi: „E treaba lui, a lui Gigi. Şi dacă se ia după Universitatea Craiova e bine.

Face ce vrea, e politica lui. Noi când am realizat ceva, am realizat singuri. Suntem obişnuiţi. Ei şi aşa au vrut să scape de blestemul locului 2, au scăpat”.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit de la ironiile lui Gigi Becali, care a anunțat că o să promoveze mai mult tinerii, cum a făcut Craiova: „Vezi cum se întoarce roata? Vrem să promovăm şi noi tinerii. Cine a promovat tinerii? Răspund cu aceeaşi monedă.

Noi vrem să promovăm tinerii acum…nu a spus Marcel Popescu că vrea să promoveze tinerii? Vrem şi noi să promovăm tinerii. Eu sunt foarte serios, dar promovăm tinerii. Aşa au jucat ei cu Viitorul”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, resemnat cu ratarea campionatului

Gigi Becali a vorbit după înfrângerea cu Astra și s-a resemnat cu gândul că FCSB nu va câștiga din nou campionatul: „Când ai 2-0 trebuie să joci fotbal, noi azi trebuia să batem 6-0.

Fiecare a jucat aiurea, nu au avut dorință de fotbal. Dacă noi câștigam meciul ăsta eram cam siguri de cupele europene, așa nu suntem siguri de nimic”.

ADVERTISEMENT

Și dacă jucăm așa nu avem nicio șansă, ținem cont și că Astra nu a avut niciun chef de joc.

N-am avut apărare. Miron, săracul…îmi vine și să râd, vai de capul lui, săracul de el. Mingea nu ar fi ajuns niciodată la Astra, dacă el și Cristea nu greșeau și dădeau mingi la adversari.

Dacă cineva îl vede pe Man după meciul ăsta chiar crede că îl mai ia cineva. Nu-l mai ia nimeni pe domnul Man. E și vina antrenorului și a căpitanului de echipă. Dacă era CFR-ul în locul nostru bătea 22-0.

Bine că i-am făcut contract pe un an lui Miron, decât să văd fotbaliști ca el mai bine mă las de fotbal”, a mai spus Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaş – Universitatea Craiova: 1,33 este cota pentru „peste 1,5 goluri“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: