Sport

Sorin Cârțu, răspuns acid după promovarea rivalei FC U Craiova: ”Nu ne ating șmecheriile astea ieftine”

14.05.2021 | 11:36
Sorin Cartu raspuns acid dupa promovarea rivalei FC U Craiova Nu ne ating smecheriile astea ieftine
ADVERTISEMENT

După ce FC U Craiova a promovat în Liga 1 și Adrian Mititelu jr. a lansat un atac la adresa rivalilor din oraș, Sorin Cârțu le-a dat o replică acidă.

Oltenii antrenați de Eugen Trică și-au asigurat matematic locul în primul eșalon pentru sezonul viitor, după ce au remizat cu Csikszereda, scor 0-0.

ADVERTISEMENT

Performanța l-a făcut euforic pe băiatul lui Adrian Mititelu, acesta punând tunurile pe formația patronată de Mihai Rotaru și susținând că echipa familiei sale este ”adevărata Craiova”, nu formația din Liga 1.

Promovarea echipei FC U Craiova, comentată de Sorin Cârțu

”Am ieșit cu 75% în preferințele fanilor într-un sondaj, ce e al nostru, e al nostru. Am început o cursă infernală în 2017 și acum, în caz că fotbalului îi era dor de noi, am revenit. CSU, nici nu știi cât de mică începi să fii!”, a fost mesajul războinic al lui Adrian Mititelu Jr. pentru echipa lui Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Aceasta a fost declarația care l-a înfuriat pe Sorin Cârțu, iar președintele Universității Craiova le-a dat un răspuns pe măsură ce,or de la FC U Craiova după ce au reușit promovarea.

”Nu mă interesează cealaltă echipă. Nu prea ne ating nici apropourile lor, șmecherii din astea ieftine, nu ne interesează”, a declarat Cârțu la emisiunea Digi Sport Matinal.

ADVERTISEMENT

Cârțu o vede pe FC U Craiova în play-off-ul din Liga 1

”E o echipă ca oricare alta din campionat. Poate să aibă buget mai mare, să facă ce vor, nu e problema noastră. Nu vezi că deocamdată nu se dă drumul la spectatori? Stai să vedem ce aprobări se dau.

Nu comentez. Ce comentariu să fac de FCU? Foarte bine, va fi stadionul plin și încasări maxime și pentru unii, și pentru alții. Lumea va veni să vadă încleștarea.

ADVERTISEMENT

E o echipă care a meritat promovarea, o echipă bună. Nici n-ar trebui să aibă modificări, poate să joace fără probleme în play-off cu ce au la dispoziție. M-am uitat la meciurile lor”, a mai spus Sorin Cârțu.

Mititelu nu a renunțat niciodată la visul revenirii în Liga 1

Cele două echipe din Craiova se vor întâlni, în premieră, în sezonul viitor, în Liga 1. Nu doar pentru jucători și antrenori promovarea a generat euforie, ci și în rândul oficialilor. Fostul portar Mircea Bornescu, acum team managerul grupării patronate de familia Mititelu, și-a amintit că a mai trăit un astfel de moment.

FC U Craiova a trecut prin mai multe momente cruciale în drumul de la Liga 4 la promovarea în Liga 1 și de la adversari precum Jiul Podari sau Flacăra Moţăţei, la derby-urile cu FCSB și CFR Cluj. Mititelu a trecut prin multe războaie și a fost atacat din toate părțile, însă nu a renunțat nicio secundă la visul de a-și vedea echipa înapoi în primul eșalon.

Patronul lui FC U Craiova a fost condamnat în noiembrie 2020 la trei ani de închisoare cu executare, în dosarul transferului lui Mihai Costea la FCSB. Și veștile proaste nu s-au oprit aici pentru Mititelu, care a mai primit o lovitură grea și a fost condamnat la cinci ani de închisoare într-un alt dosar de evaziune fiscală și va efectua pedeapsa cea mai mare.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 1,32 este cota pentru „total goluri: 1-3”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT