Fotbal intern

Sorin Cârțu, răspuns ironic după atacurile lui Mihai Stoica: ”Vorbește la telefon, face schimbări”

02.10.2020 | 22:35
Sorin Cartu raspuns ironic dupa atacurile lui Mihai Stoica Vorbeste la telefon face schimbari
ADVERTISEMENT

Președintele clubului Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, i-a răspuns ironic lui Mihai Stoica, după ce noul manager general al FCSB-ului i-a atacat pe olteni.

Fostul jucător al Craiovei Maxima a râs de oficialul ”roș-albaștrilor” după ce acesta a fost surprins cu telefonul la ureche pe banca tehnică în timpul meciului cu Poli Iași din etapa precedentă.

ADVERTISEMENT

Stoica a menționat că echipa patronată de Mihai Rotaru este înființată de curând, iar adevărata Universitatea Craiova este cea din Liga 2, finanțată de Adrian Mititelu.

Mihai Stoica, ironizat de Sorin Cârțu

Răspunsul Universității Craiova pentru Mihai Stoica, angajatul FCSB-ului, nu a întârziat să apară. Comunicatul, unul foarte dur, a fost ilustrat cu o fotografie sugestivă.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica nu a așteptat prea mult și a oferit și el o replică oficialilor Craiovei și a spus că respectivul comunicat al oltenilor conțene ”inepții și jiniri” cum nu a mai văzut.

Scandalul dintre cele două părți a continuat și președintele oltenilor, Sorin Cârțu, l-a ironizat pe Mihai Stoica. ”Îl felicit și pe Meme pentru poziția pe care o are. Poziția în club, nu poziția pe care o ia el pe Facebook sau la declarații. Are atâta experiență în postura asta”.

ADVERTISEMENT

”Când ești în postura lui, el are impresia că se pricepe la toate. Și la arbitraj, și tehnico-tactic. Vorbește la telefon, face schimbări. Mă fac că nu înțeleg, e treaba lui ce face”, a mai spus Cârțu la emisiunea Liga DigiSport.

Mihai Stoica este oficial  noul manager general al FCSB și va fi singura voce a clubului, după ce Gigi Becali a decis să se retragă din viața publică, iar Valeriu Argăseală preferă să rămână în umbră și să se ocupe strict de parte administrativă.

ADVERTISEMENT

Managerul general a vorbit și despre obiectivele echipei în acest sezon, fiind încrezător că FCSB poate câștiga titlul de campioană în acest sezon, chiar dacă CFR Cluj pare favorită clară.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 1,33 este cota pentru “peste 1,5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT