Sport

Sorin Cârțu, reacție de frustrare după Universitatea Craiova – FCSB: ”Când ai asemenea noroc e normal să pretinzi să ieși campioană”

Sorin Cârțu a fost extrem de dezamăgit de înfrângerea din meciul Universitatea Craiova - FCSB, iar la finalul jocul a avut o reacție de frustrare la adresa ”roș-albaștrilor”.
09.05.2022 | 10:22
Sorin Cartu reactie de frustrare dupa Universitatea Craiova  FCSB Cand ai asemenea noroc e normal sa pretinzi sa iesi campioana
Sorin Cârțu a fost extrem de dezamăgit de înfrângerea din meciul Universitatea Craiova - FCSB, iar la finalul jocul a avut o reacție de frustrare la adresa ”roș-albaștrilor”. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României s-a impus în Bănie cu 1-0 după un gol marcat în finalul partidei de Ivan Mamut și se menține în continuare la 2 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Reacție acidă a lui Sorin Cârțu după meciul Universitatea Craiova – FCSB

Victoria obținută de trupa lui Toni Petrea în partida Universitatea Craiova – FCSB, din etapa a 8-a a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1, a adus multă deziluzie în Bănie, iar Sorin Cârțu a reacționat și a vorbit despre norocul oaspeților.

ADVERTISEMENT

”Au jucat două echipe, una ghinionistă, alta norocoasă. Le înțelegi și obiectivul ăsta de a trage la campionat când ai asemenea noroc în meciuri, în special când joci cu Universitatea, e normal să pretinzi să ieși campioană. Până la acea fază a fost un meci al cărui rezultat putea fi în favoarea noastră la cum au decurs ostilitățile.

Oricum Cupa era obiectivul principal, pentru locul 2 depindeai de un rezultat indirect. E o amărăciune când pierzi în ultimele minute, dar pentru noi nu e o noutate în partidele cu Steaua (n.r. – FCSB). Nu mai țin minte care s-au terminat așa cu lovitură primită în ultimele minute, astfel încât reacția noastră să fie mai grea”, a declarat Cârțu.

ADVERTISEMENT

Cârțu nu are o favorită la titlu

Președintele oltenilor a mărturisit că nu este interesat cine va câștiga titlul dintre CFR Cluj și FCSB, iar tot ce își dorește este ca formația sa să nu mai aibă ghinion și în returul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe din Cupa României și să se califice în finală.

”Nu ne interesează cine câștigă dintre CFR și FCSB. Pe noi ne-a interesat azi să fim arbitru, am jucat pentru binele CFR-ului sau pentru binele FCSB-ului? Am jucat pentru noi, pentru public, unul minunat.

ADVERTISEMENT

Îl așteptăm și la meciul cu Sepsi. Poate în aceadtă seară a fost ultimul ghinion, să cadă haina asta a ghinionului și la partida cu Sepsi noi să fim norocoși și să marcăm golurile care să ne ducă în finală”, a spus Sorin Cârțu.

Reghecampf, mesaj clar pentru FCSB

La finalul jocului din Băniei, antrenorul Universității, Laurențiu Reghecampf, le-a transmis celor de la FCSB să se bazeze mai mult pe rezultatele proprii și să nu aștepte ajutorul echipei sale în partida din deplasare cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

La cald, atât Nicușor Bancu, căpitanul Universității, cât și Ștefan Bairam, autor al unui șut în bară, au apreciat că au avut ghinion în partida cu FCSB. Amândoi și-au exprimat însă încrederea că se pot revanșa contra lui Sepsi, în returul semifinalei Cupei României.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi: 3,55 este cota pentru „se califică gazdele în timp regulamentar”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT