Sport

Henț la Edjouma! Faza fierbinte de la FCSB – Universitatea Craiova de care nu s-a prins nici VAR-ul. Exclusiv

Sorin Cârțu i-a dat replica lui Gigi Becali. Președintele Universității Craiova a declarat că Malcom Edjouma a atins mingea cu mâna înaintea duelului cu Andrei Ivan.
20.03.2023 | 15:12
Hent la Edjouma Faza fierbinte de la FCSB  Universitatea Craiova de care nu sa prins nici VARul Exclusiv
Sorin Cârțu i-a dat replica lui Gigi Becali după ce finanțatorul celor de la FCSB a acuzat arbitrajul din derby-ul FCSB - Universitatea Craiova, scor 1-1. sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu îl contrazice pe Gigi Becali, care este de părere că FCSB trebuia să beneficieze de un penalty în minutul 59 după un duel dintre Malcom Edjouma și Andrei Ivan. Președintele Universității Craiova a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că mijlocașul roș-albaștrilor a comis un henț înaintea celei mai controversate faze din derby, iar astfel de presiuni nu îl iau prin surprindere.

Sorin Cârțu, replică pentru Gigi Becali: „Nu este o surpriză că sunt presiuni. Se vede clar că Edjouma preia mingea cu mâna”

Gigi Becali a făcut iureș la FCSB după remiza din derby-ul cu Universitatea Craiova, iar latifundiarul a declarat că formația sa a avut un penalty neacordat în minutul 59. Sorin Cârțu a analizat duelul dintre Malcol Edjouma și Andrei Ivan, iar președintele alb-albaștrilor a declarat că astfel de presiuni vor mai exista în acest play-off.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a declarat că mijlocașul roș-albaștrilor a comis un henț evident înaintea duelului cu Andrei Ivan, iar decizia centralului de pe Arena Națională este cea corectă. Președintele alb-albaștrilor este de părere că pe reluarile fazei se observă clar cum Malcom Edjouma preia mingea cu mâna.

„O să se discute chestia asta, dar sunt imagini în care se vede clar că Edjouma preia mingea cu mâna. Este un henț clar și nu mai are rost să discutăm de fault, nefault. Este henț la Edjouma și faza trebuia întreruptă acolo. La acțiune se vede, este o simulare grosolană, dar acum așa se întâmplă, toată lumea face presiune”, a spus Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că în această ediție de play-off vor mai exista astfel de presiuni, deoarece formațiile își văd amenințată poziția în clasament. Acesta nu este surprins de ieșirea nervoasă a latifundiarului.

„Am citit prin presă (n.r. declarațiile lui Gigi Becali), dar nu toată treaba. Toată lumea face presiuni, dar pentru mine nu este o surpriză. V-am spus că este un play-off foarte agresiv și se vor pune presiuni în toate direcțiile și în afară, în teren, pe arbitrii și mass-media pe toată lumea o să fie presiune.

ADVERTISEMENT

Sunt cinci echipe care trag pentru cupele europene și fiecare își vede amenințată poziția într-un fel. Pentru mine nu este o surpriză că sunt presiuni de genul acesta”, a declarat Sorin Cârțu.

Sorin Cârțu, mulțumit de arbitrajul din derby-ul cu FCSB: „Nu a neîndreptățit pe nimeni”

Sorin Cârțu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că l-a surprins delegarea lui Florin Andrei la derby-ul FCSB – Universitatea Craiova, scor 1-1. Acesta este de părere că arbitrul a luat deciziile corecte și nu i-a dezavantajat atât pe olteni, cât și pe jucătorii roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

„Singurul lucru care m-a surprins la aceasta partidă în ceea ce privește arbitrajul este delegarea. Arbitrului nu ai ce să îi reproșezi, a arbitrat bine și nu a dezavantajat pe nimeni din punctul meu de vedere.

M-a surprins că la un meci de o asemenea importanță s-a delegat un arbitru care nu este pe lista UEFA, singurul lucru. Nu pot să vorbesc despre calitatea arbitrajului, dar nu a neîndreptățit nicio echipă”, a declarat Sorin Cârțu în exclusivitate pentru FANATIK.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,25 este cota pentru ”ambele marchează” la Universitatea Craiova – CFR Cluj

ADVERTISEMENT