Sport

Sorin Cârțu revine în antrenorat de ziua Universității Craiova: „Cantonamentul îl facem după meci”. Exclusiv

Sorin Cârțu a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK că revine în antrenorat. Acest lucru va fi făcut în mod simbolic de aniversarea de 73 de ani de la înființarea Universității Craiova.
03.09.2021 | 13:28
Sorin Cartu revine in antrenorat de ziua Universitatii Craiova Cantonamentul il facem dupa meci Exclusiv
ADVERTISEMENT

Pe 5 septembrie se aniversează 73 de ani de când clubul Universitatea Craiova a luat ființă, iar oltenii pregătesc mai multe evenimente speciale. Chiar dacă delegația cu staff-ul și jucătorii este plecată într-un cantonament în Poiana Brașov, fanii vor avea parte de surprize organizate de club.

Laurențiu Reghecampf are și el parte de vești bune. Andrei Ivan și Antoine Conte se antrenează normal și vor putea evolua din nou după o absență din cauza problemelor medicale. De asemenea, Lyes Houri și Alexandru Crețu se integrează încetul cu încetul la noua formație.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu și-a anunțat revenirea în antrenorat de ziua Universității Craiova: „Cantonamentul îl facem după meci”

Sorin Cârțu s-a retras oficial din antrenorat. Actualul președinte al Universității Craiova a antrenat ultima dată chiar la Știința, între 2014 și 2015, fiind pe bancă alături de Emil Săndoi. Cei doi au reușit o performanță greu de egalat și unică în istoria Universității Craiova. Aceștia au reușit să obțină cu echipa o serie de 19 meciuri fără înfrângere.

De atunci, fostul mare fotbalist a anunțat de mai multe ori că nu va mai antrena, iar din 2019 a acceptat să fie președintele echipei la care și-a dedicat aproape întreaga carieră. Cârțu a câștigat campionatul și ca jucător, dar și ca antrenor cu Universitatea.

ADVERTISEMENT

Pe 5 septembrie se împlinesc 73 de ani de la nașterea echipei fanion a Olteniei. La Filiași va avea loc o reeditare a primului meci din istoria Științei, Filiași – U Craiova. Sorin Cârțu a vorbit pentru FANATIK despre simbolicul eveniment: „Nu știu dacă revin în iarbă, e prea sus tăiată și mă gâdilă (n.r. – râde).

Să vedem, mă încalț eu și vedem. Sunt antrenor principal iar. Cantonamentul îl facem după meci, așa e acum. Eu fac invers. Am încredere în băieți că sunt profesioniști. 5 septembrie este data de naștere a Universității Craiova. O serbăm așa cum se cuvine,” a anunțat în exclusivitate Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT
  • 65 de ani are Sorin Cârțu, fostul mare jucător al Universității Craiova
  •  283 de meciuri în Divizia A a strâns „Sorinaccio” și  a marcat de 107 ori

Evenimente speciale pregătite de Universitatea Craiova cu ocazia aniversării a 73 de ani de la înființare: „Echipa a performat pentru că a fost înconjurată de iubire”

Universitatea Craiova va sărbători aniversarea clubului în trei locații diferite. Astfel, la Cantonamentul din „Lunca Jiului”, acolo unde jucătorii se pregătesc de meciuri, va avea loc ziua „porților deschise”. În intervalul orar 11:00 – 12:00 vor fi prezente și foste glorii ale Științei.

ADVERTISEMENT

De la ora 17:30, la Filiași, are loc partida de old boys CSO Filiași – Universitatea Craiova. Foști mari jucători vor îmbrăca din nou tricoul alb-albastru și vor juca într-un meci eveniment. Sunt invitate foste glorii din toate generațiile care au realizat lucruri notabile la echipa din Bănie.

Chiar dacă se află într-un stagiu de pregătire montan la Poiana Brașov, jucătorii Universității Craiova își vor face timp să socializeze și cu fanii. De la ora 18:00, la hotelul unde este cazată delegația oltenilor, va fi organizată o zonă specială în care suporterii pot să vină și să stea cu jucătorii antrenați de Laurențiu Reghecampf.

„Ne vedem duminică, fie că o facem la Craiova, Filiași sau Poiana Brașov, într-o zi de duminică atât de specială pentru întreaga suflare alb-albastră și hai să ne bucurăm împreună de ceea ce iubim: ȘTIINȚA,” a anunțat clubul Universitatea Craiova pe pagina de socializare.

„Fanii sunt lângă noi tot timpul, din 1948 sunt lângă această echipă. Au fost rezultate datorită lor. Echipa a performat pentru că a fost înconjurată de iubire. Universitatea a avut suporteri în toată țara. Olteni sunt peste tot, nu numai în zona asta,” a mai declarat Sorin Cârțu pentru FANATIK.


ADVERTISEMENT
Tags: