Sport

Sorin Cârțu și-a stabilit obiectivul după ce a fost ales președintele Universității Craiova: „Vreau să câștigăm campionatul”

Unic candidat înscris la alegerile pentru funcția de președinte al Universității Craiova, Sorin Cârțu va fi conducătorul formației din Bănie în următorii doi ani.
11.04.2022 | 13:23
Sorin Cartu sia stabilit obiectivul dupa ce a fost ales presedintele Universitatii Craiova Vreau sa castigam campionatul
Sorin Cârțu, primele declarații după câștigarea alegerilor pentru postul de președinte al Universității Craiova: „M-aș bucura ca în perioada asta de doi ani să câștigăm campionatul” sursa foto : sport pictures
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a fost reales de către abonații clubului în funcția de președinte al Universității Craiova. Legenda „Științei” are încredere în elevii lui Laurențiu Reghecampf și își propune să câștige un titlu de campion al României în noul său mandat de conducător al „alb-albaștrilor”.

Obiectivul lui Sorin Cârțu ca președinte al Universității Craiova: „Vreau să câștigăm campionatul”

Sorin Cârțu are obiective îndrăznețe pentru al doilea mandat al său în conducerea Universității Craiova. Președintele oltenilor își propune să câștige un titlu în perioada următoare cu formația din Bănie, iar victoria obținută cu CFR Cluj, scor 3-2, îi oferă speranțe fostului tehnician.

ADVERTISEMENT

„Următorii doi ani mi-aș dori să fie cât se poate de fructuoși și să ne realizăm obiectivul maxim, câștigarea campionatului. Când te uiți ce vine din spatele echipei îți dă încredere. M-aș bucura ca în perioada asta de doi ani să câștigăm campionatul. A fost o zi cât se poate de împlinită, o dublă bucurie care trebuie să ne ghideze în viitorul apropiat”, a declarat Sorin Cârțu.

Legenda oltenilor s-a declarat mulțumit de prezența abonaților la vot. Președintele oltenilor a spus că se aștepta la un număr mult mai mare de voturi, însă acesta nu îi învinovâțește pe cei care au ales să nu participe sau nu au reușit să ajungă pe stadionul „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

„Sunt într-o nouă postură prin modul în care am fost investit în funcția de președinte. Suntem un club pioner în acest proces, iar din câte am fost informat toată lumea a fost mulțumită de cum au decurs votările. S-a făcut totul la vedere, iar cei din club o consideră o reușită și ca procent de participare”, a spus președintele Universității Craiova.

„Mă așteptam să fie mai mulți votanți, însă eu nu cred că au fost mai mulți abonați la meci. Cred că toți cei care au fost au votat, iar ceilalți care nu au votat au considerat că votul lor nu este important, fiind singurul candidat”, a declarat Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, surprins de lipsa contracandidaților: „Mă așteptam să am ceva concurență”

Președintele Universității Craiova s-a declarat surprins de faptul că nu a existat o concurență la alegerile organizate de formația din Bănie pentru postul de conducător al „alb-albaștrilor”, în următorii doi ani. Sorin Cârțu a spus că toate condițiile necesare unui candidat au fost accesibile, iar lipsa lor nu se datorează clubului.

„Aș fi vrut să fi fost mai mulți contracandidați în acest concurs, însă vina nu a fost a nimănui. Criteriile care au fost puse pentru participare au fost cât se poate de pertinente și nu imposibil de accesat. Pentru mine a fost o surpriză să rămân singurul candidat, mă așteptam să am ceva concurență”, a spus Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a spus că nu a sărbătorit într-un mod special câștigarea alegerilor organizate în timpul partidei cu CFR Cluj, scor 3-2, care din punctul său de vedere a relansat lupta la titlu. Președintele oltenilor a spus că a fost ocupat în timpul meciului, iar acasă l-au așteptat nepoții veniți de la București.

„Am fost reținut mult la telefon în timpul meciului, după am mers acasă. Am avut casa plină, nepoții au venit de la București. Mi-ar plăcea să cred că s-ar relansa lupta pentru titlu, să ne implicăm și noi în următoarele partide. Mai sunt cinci meciuri, campionatul s-ar putea să fie mult mai disputat”, a spus Sorin Cârțu.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul Constanța – Universitatea Craiova: 2,40 este cota pentru ”2 solist și sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT
Tags: