Cârţu şi Săndoi, prezentaţi oficial la CS Universitatea

Ionel Gane a fost demis din funcţia de antrenor principal al CS Universităţii. Decizia oficialilor din Bănie survine în urma rezultatelor proaste ale echipei, aflate în acest moment pe ultimul...
03.09.2014 | 14:06
Cartu si Sandoi prezentati oficial la CS Universitatea

Ionel Gane a fost demis din funcţia de antrenor principal al CS Universităţii. Decizia oficialilor din Bănie survine în urma rezultatelor proaste ale echipei, aflate în acest moment pe ultimul loc al clasamentului, cu doar două puncte obţinute în primele şase etape ale campionatului. Locul lui Gane a fost luat de Emil Săndoi, fostul selecţioner al naţionalei U 21. Totodată, Sorin Cârţu a fost numit în funcţia de director tehnic al echipei.

“Este un moment greu pentru clubul nostru, nu am ajuns acolo unde ne doream după primele 6 etape. Atunci cînd rezultatele nu vin, echipa are un nevoie de şoc, iar acesta a fost aducerea lui Sorin Cârţu, director tehnic şi Emil Săndoi, antrenor principal. Îi mulţumim lui Gane pentru efortul depus, rezultatele nu l-au ajutat, cred că este şi un mare ghinionist. Sperăm că va depăşi acest moment greu şi va reveni în prim planul fotbalului românesc Săndoi şi Cârţu sunt doi oameni cu mare experienţă, se identifică cu fotbalul din această zonă a ţării”, a declarat Pavel Badea, fostul manager general al clubului.

“E o colaborare pentru început de 22 luni. Sîntem oameni ai Craiovei şi sper să prelungim înţelegerea. Este o situaţie grea, sîntem pe ultimul loc, sper să ieşim din zona respectivă cît mai repede şi să echilibrăm poziţia, respectiv starea de spirit a echipei. Greu este şi pentru noi, dar şi pentru jucători, trebuie să se adapteze pentru un anumit mod de lucru, dar sînt convins că împreună vom reuşi. Pentru spiritul oraşului Craiova, trebuie să ieşim din zona periculoasă. Am ales acest mod de lucru, cu doi secunzi – Moşteanu şi Popescu. Lung antrenor cu portarii, preparatorul fizic va rămîne cel puţin până în iarnă, în funcţie de cum ne adaptăm în această formulă. Cîrţu sau Săndoi este acelaşi lucru, am stabilit asta înainte de negocieri, iar la experienţa pe care o avem, ne vom înţelege perfect şi vom colabora pentru rezultate pozitive”, a declarat Sorin Cârţu, directorul tehnic.

Sorin-Cartu

“Fotbalul românesc are nevoie de fotbalul craiovean. Cele mai mari bucurii le-am trăit aici şi nu am rămas datori. Sînt aproape convins că nu rămânem datori nici de această dată”, a declarat Emil Săndoi, noul tehnician al grupării din Bănie.

Sandoi-Craiova

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!