Sport

Sorin Cârțu și Ion Crăciunescu s-au contrat în direct din cauza unei faze din Farul – Universitatea Craiova 0-3: „Ce să facă? Să se dea la o parte și să îl lase să joace?”. Video

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, și Ion Crăciunescu, fostul arbitru FIFA, s-au contrazis din cauza unei faze din Farul Constanța - Universitatea Craiova 0-3.
16.04.2022 | 23:43
Sorin Cartu si Ion Craciunescu sau contrat in direct din cauza unei faze din Farul  Universitatea Craiova 03 Ce sa faca Sa se dea la o parte si sa il lase sa joace Video
Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, și Ion Crăciunescu, fostul arbitru FIFA, s-au contrazis din cauza unei faze din Farul Constanța - Universitatea Craiova 0-3
ADVERTISEMENT

În minutul 25, la scorul de 1-0 pentru Universitatea Craiova, Paul Papp l-a faultat dur, în săritură, pe Jefte Betancor. Atât Gheorghe Hagi, cât și jucătorii de la Farul, i-au cerut cu vehemență lui Cătălin Popa să-i arate cartonașul galben lui Paul Papp, care mai văzuse unul în minutul 19. Însă, „centralul” a decis să nu-i aplice nicio sancțiune disciplinară fundașului de la Universitatea Craiova.

Sorin Cârțu și Ion Crăciunescu s-au contrat în direct din cauza unei faze din Farul – Universitatea Craiova 0-3

În cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport, Sorin Cârțu și Ion Crăciunescu s-au contrat în privința deciziei pe care „centralul” Cătălin Popa a luat-o la faza în care Paul Papp l-a faultat pe Jefte Betancor.

ADVERTISEMENT

Ion Crăciunescu a declarat faptul că, în opinia sa, arbitrul ar fi trebuit să-i arate al doilea cartonaș galben lui Paul Papp și, implicit, cartonașul roșu.

„Jefte are prim-planul la minge, nu jucătorul Craiovei. După părearea mea, după cum îl prinde de gât și îl răsucește este cartonaș galben. Nu mă interesează dacă avea sau nu altul înainte”, a spus Ion Crăciunescu.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Sorin Cârțu a spus că Jefte Betancor este cel care a intrat în Paul Papp, motiv pentru care arbitrul ar fi trebuit să dicteze fault pentru Universitatea Craiova.

Dialogul dintre Ion Crăciunescu și Sorin Cârțu:

  • Cârțu: „Papp ce să facă? Să se dea la o parte și să îl lase să joace?”
  • Crăciunescu: „Tu nu vezi cum sare? Nu e o săritură la cap. Jefte încearcă să protejeze și să o preia. Uită-te cum sare Papp”
  • Cârțu: „Da, domnule! Papp vrea să atac mingea acolo, în cel mai înalt punct al ei”
  • Crăciunescu: „Cine îl ține?”
  • Cârțu: „Jucătorul advers nu îl lasă!”
  • Crăciunescu: „Jucătorul advers are prim-planul și protejează mingea. Nu trebuie să te dai la o parte. Poți să îl tatonezi, să sari la cap, dar nu trebuie să îl iei de gât ca la trânte”.
ADVERTISEMENT

VEZI AICI VIDEO CU DUELUL DINTRE BETANCOR ȘI PAPP

Golurile partidei Farul Constanța – Universitatea Craiova au fost semnate de Jovan Markovic (două goluri) și Ștefan Baiaram.

Laurențiu Reghecampf, fericit după Farul Constanța – Universitatea Craiova 0-3

„Sunt foarte fericit, nu fericit. Veneam dupa două meciuri câștigate în fața FCSB-ului și CFR-ului. Am încercat toată săpămâna să-i motivez pe băieți.

ADVERTISEMENT

Am câștigat la o diferență foarte mare. Din păcate, am ratat și multe ocazii clare de a marca. Dar sunt mulțumit că am luat cele trei puncte. Sunt bucuros că a reintrat Găman. Marko traversează o perioadă foarte bună”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la finalul partidei cu Farul Constanța.

  • 3 este locul ocupat de Universitatea Craiova în Casa Pariurilor Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – Universitatea Craiova: 2,18 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT