Fotbal intern

Sorin Cârțu și Marcel Popescu au fost externați din spital! Când revin și jucătorii la antrenamente. Exclusiv

03.09.2020 | 15:23
Sorin Cartu si Marcel Popescu au fost externati din spital Cand revin si jucatorii la antrenamente Exclusiv
ADVERTISEMENT

Coronavirusul nu îi dă pace Universității Craiova. Sezonul trecut, mai multe persoane din staff-ul tehnic al oltenilor au avut probleme, fiind depistați pozitiv la testele pentru COVID-19.

Acum, aproape toată conducerea Craiovei a fost testată pozitiv. Finanțatorul Mihai Rotaru, președintele Sorin Cârțu, mangerul general Marcel Popescu și managerul executiv Ovidiu Costeșin sunt cei care au fost internați la Spitalul de Urgențe din Craiova.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește situațiile lui Sorin Cârțu și Marcel Popescu, FANATIK a aflat că cei doi au fost externați și se află acasă, simțindu-se destul de bine după zilele petrecute în internare.

Președintele Cârțu și managerul general Popescu au fost externați și se află acasă! Medicii au fost impresionați de starea lor

Lumea fotbalistică din Bănie a fost zguduită la începutul acestei săptămâni de vestea că virusul a lovit din nou în cadrul clubului Universitatea Craiova. Principalul finanțator al echipei, Mihai Rotaru, a fost persoana care a dat alarma, simțindu-se rău și internându-se în spital. De altfel, Rotaru este și cel mai grav afectat, fiind internat la terapie intensivă și este monitorizat îndeaproape de către medicii craioveni.

ADVERTISEMENT

Nici Ovidiu Costeșin, managerul executiv, nu scapă de probleme. Deocamdată, acesta a rămas internat și nu poate pleca acasă. Vestea bună este că președintele Sorin Cârțu și managerul general Marcel Popescu, cei mai în vârstă dintre cei patru infectați, respectiv 64  de ani și 71 de ani, sunt acasă, după ce au fost externați astăzi de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” din Craiova.

Cei doi nu au prezentat simptome, dar au fost găsiți pozitivi la testele pentru coronavirus. Din fericire, starea lor a rămas bună, iar medicii au fost impresionați de faptul că „veteranii” din conducerea clubului s-au luptat extraordinar cu noul tip de virus și că s-au vindecat într-un timp record. Cârțu și Popescu vor rămâne în izolare timp de 14 zile, astfel că nu vor putea lua contact cu echipa până după jocul cu FC Viitorul, programat pe 14 septembrie. Toate aceste probleme au apărut după deplasarea din Georgia, la meciul din primul tur preliminar al UEFA Europa League.

ADVERTISEMENT

Jucătorii revin astăzi la antrenamente! Coronavirus și la echipa a doua a Universității Craiova

Jucătorii Universității Craiova au primit puțin timp liber după victoria cu Astra, scor 2-0, însă „vacanța” s-a terminat, iar „juveții” sunt nevoiți să treacă iar la treabă. Astfel, în cursul zilei de astăzi, fotbaliștii se vor prezenta la Cantonamentul din „Lunca Jiului” pentru o ședință de pregătire.

„Problema” este că staff-ul tehnic nu se va putea baza pe prea mulți jucători, întrucât Craiova are mulți reprezentanți la echipele naționale. Nicușor Bancu, Alexandru Cicâldău și Dan Nistor sunt la selecționata lui Rădoi, Mihăilă este convocat de Adrian Mutu la U21, iar Ștefan Baiaram, Marian Danciu și Ionuț Mitran au luat calea naționalei U19, astfel că nu vor fi prezenți. Așa cum FANATIK a anunțat, Vladimir Screciu are câteva probleme medicale și nu se află la o capacitate fizică de 100%.

ADVERTISEMENT

Primul jucător care se află sub contract cu Universitatea Craiova și a fost găsit cu coronavirus este Adrian Juncu, însă acesta este sub comanda lui Ionuț Stancu și Mugur Gușatu la echipa a doua a clubului din Bănie. A prezentat simptome și în urma testului pentru COVID-19, tânărul de 21 de ani a fost descoperit pozitiv. În sezonul trecut, Juncu a evoluat pentru Farul Constanța, bifând o apariție în Liga 2.


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul Constanța – U Craiova: 1,77 este cota pentru „sub 2,5 goluri“. Vezi aici toate cotele!

 

 

ADVERTISEMENT