O legendă a Craiovei Maxima dă de pământ cu Băluţă! ”E greşeala majoră a clubului. Trebuia să fie vândut”

Filon Stan   
in Fotbal intern
13/04/2018, 21:54
O legendă a Craiovei Maxima dă de pământ cu Băluţă! ”E greşeala majoră a clubului. Trebuia să fie vândut”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Alexandru Băluţă a fost exclus din lotul Universităţii Craiova pentru meciul de sâmbătă cu Poli Iaşi, iar Sorin Cârţu spune că ştie cam care a fost motivul. Jucătorul legendar al Craiovei Maxima a spus că Băluţă a fost ieşit din fotmă în 2018, iar criticile la adresa lui Devis Mangia nu l-a ajutat deloc. 

“Băluţă era într-o formă modestă, în 2018 n-a mai fost omul care decidea meciuri. După mine, cei din conducere trebuiau să-l dea la Steaua. Era super dacă s-ar fi obţinut acea sumă pe el (n.r. 2,5 milioane de euro). Cu Băluţă ar fi trebuit să se poarte discuţii decisive între patru ochi. Când şi-a schimbat clauza de reziliere, Băluţă trebuia să-şi schimbe şi salariul dacă a fost nemulţumit.

Sorin Cârţu crede că Băluţă a avut un ”discurs tupeist”

Oricum, a avut un discurs tupeist. A greşit foarte mult când a spus acele lucruri despre Mangia. S-a ajuns la o polemică ce nu face bine echipei. E clar că există ceva care a declanşat asta. Se simte că sunt tensiuni în cadrul echipei, nu mai e acelaşi spririt de unitate ca în 2017. În 2018, greşeala majoră a Craiovei a fost meciul cu Steaua. Acest meci nu trebuia pierdut”, a declarat Cârţu, la TV Digi Sport. 

Închide ×