Fotbal intern

Sorin Cârțu știe cine va câștiga titlul în Liga 1: ”Vă dau scris pe o hârtie de acum”

11.04.2021 | 17:44
Sorin Cartu stie cine va castiga titlul in Liga 1 Va dau scris pe o hartie de acum
ADVERTISEMENT

Președintele clubului Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, a făcut un anunț surprinzător și a spus că știe cine va câștiga titlul în Liga 1 în acest sezon, fără să dea însă numele formațiie care se va impune.

Oltenii pornesc cu șansa a treia în play-off, dar se pot apropia de FCSB și CFR Cluj, dacă se impun în derby-ul din această seară cu ardelenii.

ADVERTISEMENT

Cârțu a spus pentru FANATIK că jocul de acum nu se poate compara cu ceea ce s-a întâmplat vara trecută, când ardelenii au câștigat în Bănie și au pus mâna pe titlu.

Sorin Cârțu, afirmații neașteptate despre lupta la titlu în Liga 1

Cu puțin timp înaintea marelui derby cu CFR Cluj, Sorin Cârțu a surprins pe toată lumea când a spus că știe cine va câștiga titul în acest sezon din Liga 1. Președintele oltenilor nu a detașiat dacă este vorba despre o posibilă alianță între FCSB, FC Botoșani și Academica Clinceni sau un posibil ajutor din partea arbitrilor pentru CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”Știu cine e campioană anul ăsta. Vă dau scris pe o hârtie de acum și o deschidem la finalul campionatului. Nu mai comentez mai mult, nu vreau să mai zic. Și anul trecut tot eu am dat scenariul după care s-a jucat până la final.

Și la prieteni, și la toată lumea din club, și tot… Știam ce se întâmplă, nu era ceva care să… Hai că nu mai vorbesc. N-am cum să mă înșel, drumurile astea pe care ei le construiesc eu le-am bătătorit de mult”, a declarat Cârțu la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova vrea să se răzbune pe CFR Cluj pentru cele două trofee pe care ardelenii le-au cucerit în ultimii ani pe stadionul „Ion Oblemenco.” Amintirile neplăcute pentru gazde vin din meciurile din Supercupa din 2018 și „finala” Ligii 1 din 2020.

Tehnicianul Marinos Ouzounidis a declarat la conferința de presă premergătoare meciului cu CFR că speră să obțină, de această dată, și un rezultat pozitiv, referindu-se la egalul cu FCSB, la capătul unei partide pe care oltenii au controlat-o în cea mai mare parte, dar nu au câștigat-o.

ADVERTISEMENT

Problemele de efectiv de la CFR Cluj se înmulțesc, ultimul jucător care va absenta de la derby-ul cu U Craiova, care îi poate duce pe ardeleni pe primul loc la finalul sezonului regulat în cazul unei victorii, este mijlocașul Cătălin Itu, care este suspect de Covid-19. Fotbalistul s-a simțit din ce în ce mai rău și are simptomele specifice virusului, motiv pentru care nu va juca împotriva oltenilor.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – CFR Cluj: 1,80 este cota pentru „ambele echipe marchează sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT