Fotbal intern

Sorin Cârțu “tună” după ce LPF s-a autosesizat că jucătorii Universității nu au respectat protocolul: “O aiureală, o prostie și un exces de zel”. Exclusiv

24.06.2020 | 12:49
Sorin Cartu tuna dupa ce LPF sa autosesizat ca jucatorii Universitatii nu au respectat protocolul O aiureala o prostie si un exces de zel Exclusiv
ADVERTISEMENT

Fanii Universității Craiova au făcut spectacol după meciul în care echipa lor a învins FC Botoșani cu 2-1 și s-a apropiat la patru puncte de lider. Suporterii i-au întâmpinat pe jucători la cantonament și au bătut cuba și i-au îmbrățișat pe favoriții lor în momentul în care au coborât din autocar.

Numai că, LPF s-a autosesizat pentru că jucătorii U Craiova nu au respectat protocolul privind distanțarea fizică și acum clubul riscă să fie sancționat pentru că jucătorii s-au îmbrățișat și au bătut palma cu fanii.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a răspuns dur inițiativei LPF prin intermediul FANATIK spunând că aceste protocoale sunt niște aiureli, la fel cum au fost și cele din perioada de pregătire:

Sorin Cârțu, reacție dură după ce jucătorii Universității s-au îmbrățișat cu fanii: “O aiureală!”

“Ce trebuiau să facă jucătorii? Ei se duceau să intre în cantonament și fanii au ținut calea autocarului. Jucătorii au coborât din autocar și trebuiau să ajungă în camere. E o aiureală. Este o tâmpenie. Asta e ca și protocoalele care s-au făcut. Sunt niște protocoale tâmpite. 

ADVERTISEMENT

Conform protocoalelor nestructurate corect. Așa să scrii. Așa cum au făcut cu structurarea pregătirii total aiurea și neconformă cu ceea ce trebuia să facă o echipă profesionistă, tot așa gândește și acum, să cenzureze o bucurie a unor suporteri.

Ce trebuiau să facă jucătorii? Cum să iasă din autocar și să intre în cantonament? Să dea ei răspunsul.

ADVERTISEMENT

Era poliție. De ce nu i-a îndepărtat poliția pe fani de pe drum? Nu era treaba jucătorilor. O aiureală, o prostie, un exces de zel și mintea… Ți-am spus, aceeași minte pe care au avut-o și când au structurat pregătirea echipelor pentru începerea campionatului”, a tunat Sorin Cârțu.

Universitatea Craiova joacă duminică derby-ul cu CFR Cluj

Universitatea Craiova are procentaj maxim după primele două etape din play-off. “Știința” a învins cu 2-1 pe Astra și pe FC Botoșani și s-a apropiat la doar patru puncte de liderul CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Echipa antrenată de Cristiano Bergodi va juca în derby-ul primelor două clasate duminică, de la ora 20:00, pe stadionul din Gruia. Cu un succes, oltenii intră în cărți pentru titlu înainte de ultimele cinci etape din play-off.

  • 70.000 de lei este amenda maximă pe care o poate dicta FRF
  • 32 de puncte are Universitatea Craiova în clasament

(P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova: 3,95 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: