Sport

Sorin Cârțu aplaudă sosirea lui Marian Copilu la Universitatea Craiova, după 1-0 cu Rapid: „A venit cu rezultatul de la CFR Cluj”

U Craiova a încheiat cu stil seria de șapte meciuri la rând fără succes. Oltenii au învins-o pe rivala Rapid, iar Sorin Cârțu îi alocă meritele noului președinte Marian Copilu.
23.01.2022 | 10:29
Sorin Cartu aplauda sosirea lui Marian Copilu la Universitatea Craiova dupa 10 cu Rapid A venit cu rezultatul de la CFR Cluj
Sorin Cartu se bucura in tribuna dupa meciul de fotbal dintre FC U Craiova si Universitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, duminica 3 octombrie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Partida de pe „Ion Oblemenco” dintre U Craiova și Rapid a înregistrat câteva premiere. Echipa lui Laurențiu Reghecampf s-a impus cu 1-0, grație golului marcat de Elvir Koljic, în minutul 5, și a câștigat astfel pentru prima dată după șapte etape de secetă.

A fost totodată și primul meci al alb-albaștrilor cu Marian Copilu președinte, cel a cărui sosire în Bănie a fost anunțată în exclusivitate de FANATIK încă din 2 ianuarie 2022.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, bucuros de venirea lui Marian Copilu la U Craiova: „Prezența lui a fost cu noroc”

Coincidență sau nu, fostul oficial al lui CFR Cluj a debutat cu o victorie în stilul ardelenilor, cu scorul preferat, 1-0. Victoria și sosirea lui Marian Copilu au fost aplaudate de cel care îi va lăsa locul la conducerea clubului, Sorin Cârțu.

E o victorie meritată și muncită, având în vedere condițiile în care a fost obținută. A fost incertitudine mare cu COVID, cu jucătorii pe care îi recuperăm, jucătorii au fost cu pregătirea în salturi. Toată lumea este foarte mulțumită pentru cele trei puncte, o victorie împotriva unui adversar direct pentru play-off.

ADVERTISEMENT

Pregătirea la multe echipe a fost influențată de tot ce s-a întâmplat în jurul nostru. N-ai ce să faci, e greu de controlat. E bine că am ieșit cu o reacție pozitivă. N-a fost ușor pentru nimeni să susțină efortul în această seară.

Mai este timp pentru transferuri, probabil că se vor mai realiza. Degeaba vrem jucătorul x, y, dacă este inabordabil. Marian Copilu a venit bine, cu rezultatul de la CFR, 1-0 (n.r. – râde). E bine dacă îl implementează și la noi, prezența lui a fost cu noroc. Craiova trebuie să urce mai mult, nu este un loc care să ne mulțumească, la pretențiile noastre. E loc de mai bine”, a declarat Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

Cămătaru îl vrea în continuare pe Cârțu președinte

Contractul lui Sorin Cârțu cu U Craiova se încheie în luna martie și, astfel, fostul fotbalist al Craiovei Maxima îi va lăsa locul la timonă lui Marian Copilu. Colegul de generație a lui „Sorinaccio”, Rodion Cămătaru, este împotriva mutării făcute de Mihai Rotaru.

„Întreb și eu că nu știu. Marian ăsta a jucat fotbal pe undeva? Mă refer la nivel de Divizia B sau C? Că la A nu a jucat sigur, de lucrul ăsta sunt aboslut sigur. Cu ce este mai bun Marian Copilu față Sorin Cârțu?”,

ADVERTISEMENT

Dacă nici Sorin nu se pricepe la fotbal, atunci cine? Mă doare situația pentru că văd și eu ce se întâmplă prin club cu foștii mei colegi.

Sună de parcă e un mesaj că a venit timpul pensionării celor din Craiova Maxima, nu? Păi acum din Craiova Maxima așa cum vreți să vă credeți s-a ajuns în Craiova Minima”, a declarat Rodion Cămătaru, conform Prosport.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – Universitatea Craiova: 2,90 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT