Fotbal intern

Sorin Cârțu, vehement după ultimele decizii: „Am copiat tot ce au făcut nemții și italienii, dar acum nu ne mai inspirăm de la ei” + „Dacă românul vrea să vină la meci și nu consideră că e un pericol, să vină”

29.05.2020 | 18:11
Sorin Cartu vehement dupa ultimele decizii Am copiat tot ce au facut nemtii si italienii dar acum nu ne mai inspiram de la ei  Daca romanul vrea sa vina la meci si nu considera ca e un pericol sa vina
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a avut o reacție vehementă după ultimele decizii luate în privința reluării campionatului, nefiind mulțumit de reglementările impuse.

Sorin Cârțu, vehement după ultimele decizii

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, s-a enervat după ultimele decizii în privința reluării campionatului. Totodată, acesta dorește ca românii care vor să vină la stadion să fie lăsați să vină:

ADVERTISEMENT

„Dai drumul la spectacole cu 500 de oameni, care stau unul lângă altul, dar nu dai voie la spectatori in tribune.

Ce atâtea restricții, ce atâtea reglementări. În Italia s-au deschis terasele și restaurantele, dar nu și la noi. Eu am observat că până acum am copiat tot ce au făcut nemții și italienii, dar acum nu ne mai inspirăm de la ei.

ADVERTISEMENT

Dacă românul vrea să vină la meci și nu consideră că e un pericol să vină. Avem stadioane de 30.000 de oameni, plătește statul banii pe abonamentele oamenilor care le-au cumpărat, ei când iau decizii se bat cap în cap”.

„Angajatul are privilegii, dar la angajator de ce nu îi dai, mă?”

Sorin Cârțu a continuat și a atras atenția și asupra problemelor pe care le-au întâmpinat angajatorii din cauza pandemiei de coronavirus, dar a subliniat și faptul că Guvernul nu i-a ajutat pe patroni.

ADVERTISEMENT

„Angajatul are privilegii, dar la angajator de ce nu îi dai, mă? Să-i dea și lui pe mai și pe aprilie ce au făcut anul trecut, că oamenii de afaceri susțin bugetul statului.

E o tâmpenie și asta, să nu scuipe fotbaliștii, de câte ori n-am luat piedici și mi-a intrat iarbă în gură. Ce era să fac, să înghit iarba?”, a spus Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt oameni care au treabă cu fenomenul, dar iau decizii. Cât a fost Bergodi plecat, m-am dus la antrenamente eu, de trei ori m-am testat. Când are unul gripă îl scoți și îl izolezi, ce mare lucru”, a încheiat președintele Universității Craiova.

ADVERTISEMENT
Tags: