Sorin Cârțu: „Viitorul rămâne o echipă «grea» și trebuie un joc atent ca să poți să câștigi contra lor”. Președintele U Craiova este în ultima zi de carantină COVID-19. Exclusiv

EXCLUSIV FANATIK
Silviu Ghering   
în Universitatea Craiova
14/09/2020, 14:50
Sorin Cârțu: „Viitorul rămâne o echipă «grea» și trebuie un joc atent ca să poți să câștigi contra lor”. Președintele U Craiova este în ultima zi de carantină COVID-19. Exclusiv EXCLUSIV FANATIK
Sorin Cârțu „Viitorul rămâne o echipă «grea» și trebuie un joc atent ca să poți să câștigi contra lor”. Președintele U Craiova este în ultima zi de carantină COVID-19. Sursa foto: antenasport.ro

Universitatea Craiova „închide” astă-seară, de la ora 21:00, etapa a treia din Casa Pariurilor Liga 1 la Ovidiu, cu gazda Viitorul. Fără probleme de sănătate în lot, echipa din Bănie „suferă” la nivelul conducerii administrative.

Pe 1 septembrie, mai mulți oficiali ai echipei din Bănie – Mihai Rotaru, Sorin Cârţu, Marcel Popescu şi Ovidiu Costeşin – au avut testele de COVID-19 pozitive și au fost internați în spital.

Cel mai grav a fost afectat patronul Mihai Rotaru, cel mai ușor au „scăpat” Sorin Cârțu și Marcel Popescu, asimptomatici și trimiși în izolare la casele lor.

Sorin Cârțu este în ultima zi de carantină COVID-19. Președintele U Craiova atrage atenția: „Viitorul rămâne o echipă «grea» și trebuie un joc atent ca să poți să câștigi contra lor”

FANATIK l-a contactat pe Sorin Cârțu înainte de meciul care ar putea să o instaleze pe Universitatea pe primul loc,  singura echipă cu maxim de puncte după 3 etape, în cazul unei victorii la Ovidiu.

„Sorinacio” ne-a spus că este în ultima zi de carantină impusă de infectarea cu coronavirusul SARS-CoV-2 și abia așteaptă să poată ieși din casă, deși i-a ieșit pozitiv și al doilea test.

„Mă simt bine, fără niciun fel de simptome, sunt în ultima zi de izolare. De mâine, încet, încet îmi reiau programul normal”

„Chiar dacă am ieșit tot pozitiv la testul de COVID-19, nu mai dau… nu mai sunt așa darnic… Soției, de exemplu, i-a ieșit testul negativ, copiii n-au fost pe la noi, stau la casele lor, n-am avut tangență cu ei”

În ceea ce privește meciul cu Viitorul, aflată într-o perioadă de căutări, mai „subțire” decât ne obișnuise, doar un punct în două etape, președintele Universității Craiova așteaptă un… cadou de la echipă.

„Este un meci așa… special… trebuie băieții să facă în situația asta… ar trebui să se mobilizeze pentru suferința asta prin care trecem. Să ne facă o bucurie, un cadou, să zic așa…”

„Viitorul rămâne, oricum, o echipă «grea» și trebuie un joc atent ca să poți să câștigi contra lor”

  • 24 de meciuri a jucat actuala Universitatea Craiova cu Viitorul: 9 victorii, 5 egaluri, 10 înfrângeri, golaveraj 29-32

  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul Constanța – U Craiova: 1,65 este cota pentru „PSFX“. Vezi aici toate cotele!

Închide ×