Sport

Unic candidat la funcția de președinte al Universității Craiova, Sorin Cîrțu surprinde: ”Am emoții ca pentru orice examen”

Noul președinte al Universității Craiova va fi ales pe 26 martie. Deocamdată singurul candidat este Sorin Cîrțu care și-a depus oficial candidatura. Legenda oltenilor așteaptă cu emoții rezultatul scrutinului.
10.03.2022 | 11:56
Unic candidat la functia de presedinte al Universitatii Craiova Sorin Cirtu surprinde Am emotii ca pentru orice examen
Sorin Cîrțu spune că mirel Rădoi a fost prima opțiune pentru banca Universității Craiova, dar fostul selecționer a refuzat oferta
ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate Sorin Cîrțu și-a depus, azi, candidatura pentru funcția de președinte al Universității Craiova. Legenda alb-albaștrilor e unicul candidat, dar spune că așteaptă cu emoție rezultatul scrutinului din 26 martie.

Sorin Cîrțu: ”Nu vin cu promisiuni. Sper să avem vremuri mai bune”

Actualul președinte al grupării oltene este și unicul candidat pentru poziția de ”numărul 1” în club, la alegerile care vor avea loc la sfârșitul acestei luni.

ADVERTISEMENT

Sorin Cîrțu a mărturisit că nu este preocupat de vreo ”campanie” în care să-și prezinte ”programul”. Notorietatea lui este suficientă pentru un nou mandat.

”Cred că sunt singurul candidat, nu am întrebat, pe mine mă interesează ce fac eu, nu ce fac alții. Am emoții ca pentru orice examen, dar nu sunt preocupat de campania asta de alegeri, pentru că nu vin cu nu știu ce promisiuni, că nu suntem în campanie politică.

ADVERTISEMENT

Nu încerc să mă prezint pentru că lumea mă cunoaște foarte bine. Ce urmărim? Să facem mai bine decât facem în momentul acesta”, a spus Cîrțu, la Pro X.

Locul 2 și Cupa României, obiectivele trasate de Cîrțu, echipei

Sorin Cîrțu spune că diferența de 11 puncte care îi desparte pe olteni de liderul clasamentului în Casa Pariurilor Liga 1, CFR Cluj, nu este una de speriat și că ea poate fi recuperată.

ADVERTISEMENT

Însă, pentru a fi în ton cu realitatea din fotbalul intern, acesta crede că locul 2 la finalul sezonului și câștigarea Cupei României sunt obiectivele pe care alb-albaștrii trebuie să se focuseze.

”Sunt 11 puncte până la CFR, dar în fotbal se pot întâmpla multe. Eu zic că locul 2 este abordabil și este un obiectiv plauzibil. Trebuie să luăm în calcul acest obiectiv.

ADVERTISEMENT

Plus câștigarea Cupei României. Pe hârtie noi suntem favoriți, dar trebuie să și transcriem acest lucru și să profităm de calitatea lotului. În momentul acesta noi ne propunem un loc 2 care ar fi trebuit să fie clar al nostru”, a anunțat Cîrțu.

Cum explică statutul de rezervă al lui Dan Nistor

Universitatea Craiova a încheiat en fanfare sezonul regulat în Casa Pariurilor Liga 1, legând o serie de șapte meciuri fără eșec, ultimele șase dispute însemnând tot atâtea victorii.

Fanii se întreabă, însă, ce se întâmplă cu Dan Nistor. Jucător exponențial pentru Universitatea Craiova de la transferul lui de la Dinamo, Nistor a intrat în ultimele cinci partide din postura de rezervă.

Sorin Cîrțu a lămurit situația fotbalistului și spune că nu este vorba de vreo schimbare de strategie a antrenorului Laurențiu Reghecampf, ci de o deficiență de pregătire a mijlocașului.

”Nistor a avut niște accidentări și nu aveau cum să nu se simtă în pregătirea lui. A avut COVID, după COVID a avut întindere… Se recomandă niște zile fără efort. Uitați-vă cum e și în cazul lui Koljic.

Sunt situații similare, nu poți să te pregătești la capacitate maximă, când vii după probleme medicale. Dar vor reveni, amândoi, e și concurență pe posturi, ei își vor reveni. Toată lumea îl așteaptă pe Nistor să fie iar la capacitate maximă”, a spus Cîrțu.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Argeș: 1,70 este cota pentru ”ambele înscriu și sub 3.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT