Sport

Sorin Cîrțu aprinde imaginația fanilor olteni. Ar fi mutarea de titlu pentru Universitatea Craiova. „Încă nu am primit toți banii pe el”

Laurențiu Reghecampf ar putea primi un jucător cotat la 5 milioane de euro. Ar fi o veritabilă mutare pentru titlu pentru Universitatea Craiova. Președintele Sorin Cîrțu a spus de ce depinde achiziția.
02.06.2022 | 17:52
Sorin Cirtu aprinde imaginatia fanilor olteni Ar fi mutarea de titlu pentru Universitatea Craiova Inca nu am primit toti banii pe el
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a ratat principalele obiective în sezonul recent încheiat, iar oficialii din Bănie caută soluții pentru întărirea lotului pentru viitoarea stagiune.

Sorin Cîrțu: ”Mereu a fost dat împrumut”

Laurențiu Reghecampf a început deja să creioneze lista de transferuri ale Universității Craiova din această vară. Tehnicianul are nevoie de întăriri dacă vrea ca echipa lui să țină pasul cu FCSB și campioana CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Un jucător cotat la 5 milioane de euro ar putea ajunge în Bănie în perioada următoare. În fapt, este vorba de repatrierea lui Alexandru Mitriță.

Președintele Sorin Cîrțu de dezvăluit în ce condiții ar putea ajunge internaționalul român sub comanda lui Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

”Oricând se pot face discuţii. Mitriţă e jucătorul lui New York City. Noi şi acum avem bani de primit de la New York. El mereu a fost dat împrumut.

Poate are oferte de la echipe mai bogate. Orice este posibil. Nu ştii cum pot să alunece discuţiile, în ce sens”, a declarat Sorin Cârțu la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Nu s-a impus la New York City

În sezonul recent încheiat Alexandru Mitriță a evoluat în Grecia, la PAOK Salonic, formație antrenată de Răzvan Lucescu, alături de care a terminat pe locul 2 în campionat și au jucat finala Cupei.

În vârstă de 27 de ani Alexandru Mitriță a fost achiziționat în 2019 de New York City, de la Universitatea Craiova, în schimbul a 8 milioane de euro, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, la momentul amintit.

ADVERTISEMENT

După un prin sezon excelent la gruparea de peste ocean, 30 de partide (25 ca titular) și 12 goluri, olteanul a intrat în dizgrația americanilor. A fost împrumutat la Al Ahli în Arabia Saudită și ulterior la PAOK Salonic.

Nici în Grecia Alex Mitriță nu a reușit să se impună în primul 11. A bifat 24 de meciuri în campionat, însă în doar 13 a fost titular, și a marcat un singur gol.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea: 7,00 este cota ca echipa olteană să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT