Fotbal intern

Sorin Cîrțu, despre plecarea lui Victor Pițurcă de la Universitatea Craiova: ”Dacă nu-i convine, nimeni nu-l forţează”

15.12.2019 | 08:58
Sorin Cirtu despre plecarea lui Victor Piturca de la Universitatea Craiova Daca nui convine nimeni nul forteaza
ADVERTISEMENT

Președintele clubului Universitatea Craiova, Sorin Cîrțu, a vorbit despre o posibilă plecare a lui Victor Pițurcă la finalul acestui an de pe banca tehnică a oltenilor.

Sorin Cîrțu, despre plecarea lui Victor Pițurcă de la Universitatea Craiova: ”Noi am sperat la un alt grafic”

”Noi am sperat la un alt grafic, dar vedem cum se va termina înainte de play-off. Şi Piţurcă e nemulţumit, dar nu o să dea el din casă sau o să dea vina pe jucători”, a declarat președintele oltenilor la emisiunea Digi Sport Special.

ADVERTISEMENT

”Nu are nimeni nimic împotriva lui dacă nu ia titlul, atât timp cât proiectul merge mai departe. Dacă nu-i convine, nimeni nu-l forţează. Nici el nu a fost super încântat, dar sunt posibilităţi să se îndrepte lucrurile”, a spus Sorin Cârțu despre o plecare a lui Victor Pițurcă de la Universitatea Craiova.

”Aştept mai mult de la Ivan”

”Şi în vară clubul a făcut investiţii, a dat bani pe Ivan, Vătăjelu, Ivanov, Qaka, s-au făcut eforturi financiare de nivelul milioanelor de euro. A contat foarte mult absenţa lui Kolijc sau Cosic”, a afirmat președintele din Bănie.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu s-a arătat îngrijorat de randamentul anumitor jucători în această primă parte a sezonului, dar i-a și luat apărarea lui Alexandru Cicâldău: ”Aştept mai mult de la Ivan, de la Cicâldău, care e preferatul meu. El nu a avut pauză după sezonul trecut, dar e calitate de fotbalist”.

”Mie îmi place Bergodi, mi-a plăcut mereu”

Sorin Cârțu este un admirator al lui Cristiano Bergodi, iar italianul ar putea fi o soluție în cazul plecării lui Pițurcă: ”Mie îmi place Bergodi, mi-a plăcut mereu. De exemplu a studiat cum să-l anihileze pe Mihăilă, a găsit antidotul. Aşează bine echipa în teren, de aia ne-am chinuit. Au avut lecţia învăţată”.

ADVERTISEMENT

”Mă bucur că a dat Bălaşa golul victoriei după ce s-a întâmplat la Astra, cu greşeala de la golul lui Budescu. Nu merita să fie stigmatizat, a jucat bine constan”, a mai precizat președintele Craiovei în final.

Pițurcă a lipsit de la petrecerea de Crăciun a clubului

Universitatea Craiova a învins FC Voluntari, scor 2-1, într-un meci din etapa a 21-a a campionatului României. Oaspeții au deschis scorul prin Papazoglou (54), dar oltenii au întors rezultatul cu golurile reușite de Cicâldău (74) și Bălașa (89).

ADVERTISEMENT

Înaintea jocului, Victor Pițurcă a anunțat că va pleca de la echipă în cazul în care nu vor mai fi șanse la titlu. El a lăsat să se înțeleagă că o analiză se va face la finalul acestui an. O posibilă plecare a fostului selecționer din Bănie a fost alimentată după ce a fost singurul absent de la petrecerea de Crăciun a juniorilor Universității Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 3.15 este cota pentru ”0-1 goluri. Vezi aici toate cotele!


 

ADVERTISEMENT