Fotbal intern

Sorin Cârțu, prima reacție după anunțul plecării lui Victor Pițurcă de la Craiova: „Nu pot să cred așa ceva!”. EXCLUSIV

04.01.2020 | 15:42
Sorin Cartu prima reactie dupa anuntul plecarii lui Victor Piturca de la Craiova Nu pot sa cred asa ceva EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Plecarea lui Victor Pițurcă de la Universitatea Craiova, anunțată în exclusivitate de FANATIK, a surprins pe toată lumea, inclusiv pe oficialii grupării din Bănie. Sorin Cârțu declară că nu se așteaptă la o despărțire de antrenorul care a promis titlul pe „Oblemenco”, date fiind ultimele discuții avute cu Mihai Rotaru și iminentul transfer al lui Dan Nistor.

Sorin Cârțu, surprins de plecarea lui Victor Pițurcă de la Craiova

V ictor Pițurcă este aproape de plecarea de la Craiova după mai puțin de jumătate de an în care a ocupat funcția de antrenor. Tehnicianul a lăsat echipa pe locul patru la sfârșitul anului, după înfrângerea suferită cu FCSB, și a cerut rezilierea contractului.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a oferit prima reacție pentru FANATIK după anunțul plecării lui Victor Pițurcă de la Universitatea. Președintele clubului oltean susține că este surprins de o asemenea decizie, având în vedere că Dan Nistor, un jucător pe placul fostului selecționer, este foarte aproape de a semna.

Nu pot să cred așa ceva, îmi e greu să cred. Victor Pițurcă a tot avut discuții cu Mihai Rotaru în ultimul timp, au avut discuții individuale, despre tot de ce se întâmpla la echipă. Mă surprinde să aud că vrea să plece, mai ales că s-a tot vorbit de venirea lui Dan Nistor”, a declarat Sorin Cârțu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Cristiano Bergodi și Edi Iordănescu se află pe lista de înlocuitori ai lui Victor Pițurcă la Craiova, patronul Mihai Rotaru deja având discuții cu antrenorul lui Gaz Metan Mediaș.

Victor Pițurcă, cinci înfrângeri în 14 meciuri în campionat

Victor Pițurcă a început mandatul pe banca Universității Craiova la jumătatea lunii septembrie, împotriva uneia dintre fostele sale echipe, FCSB. „Roș-albaștrii” s-au impus cu 0-1, după un gol marcat de Juvhel Tsoumou.

ADVERTISEMENT

Au urmat alte patru înfrângeri pentru Craiova în campionat, cu CFR Cluj, Sepsi, Astra și, din nou, FCSB, în ultima partidă din 2019, rezultat în urma căruia Universitatea a încheiat anul pe locul patru, la șapte puncte în spatele liderului CFR.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 3.60 este cota pentru ”Total goluri: 2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT