Sport

Sorin Cîrțu, reacție surprinzătoare în scandalul Devis Mangia, acuzat de hărțuire sexuală. ”M-am abținut, m-au întrebat foarte mulți”

Președintele Universității Craiova, Sorin Cîrțu, a comentat acuzațiile de hărțuire sexuală care i se aduc fostului antrenor Devis Mangia.
04.10.2022 | 10:26
Sorin Cirtu reactie surprinzatoare in scandalul Devis Mangia acuzat de hartuire sexuala Mam abtinut mau intrebat foarte multi
Sorin Cîrțu a făcut declarații surprinzătoare în scandalul Devis Mangia, acuzat de hărțuire sexuală. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Italianul Devis Mangia, fost antrenor al Universității Craiova, ultima oară selecționerul Maltei, a fost acuzat de comportament sexual neadecvat de un jucător de națională și suspendat din funcție. Sorin Cîrțu a avut o reacție surprinzătoare atunci când a fost provocat să comenteze scandalul.

Sorin Cîrțu: ”Nu am fost băgat în seamă”

Președintele Universității Craiova, Sorin Cîrțu, a reacționat vis-a-vis de acuzațiile care i se aduc fostului tehnician al alb-albaștrilor Devis Mangia.

ADVERTISEMENT

Mama fostului fotbalist al oltenilor, Răzvan Popa, a făcut dezvăluiri incredibile despre avansurile sexuale pe care tehnicianul italian i le-ar fi făcut fiului ei.

Contactat pentru a comenta declarațiile mamei fostului fotbalist, Sorin Cîrțu a adoptat o poziție defensivă și susține că la vremea respectivă nu i-au fost aduse la cunoștință aceste lucruri.

ADVERTISEMENT

”În perioada respectivă, când eram președinte, nimeni nu a venit, familia lui sau el să vină să se plângă de comportamentul ăsta deviant al lui Mangia, așa că dacă n-am purtat discuțiile astea cu sursele respective, nu comentez, nu discut, nu intru în polemici.

M-am abținut, m-au întrebat foarte mulți, dar nu discut. Din punct de vedere profesional, nu am simțit la momentul respectiv, nu am fost băgat în seamă, de ce să mă exprim. N-am avut contact de niciun fel, niciun dialog, nici cu părinții, nici cu el, nici cu Mangia”, a spus Sorin Cârțu, la Sport Total FM.

ADVERTISEMENT

Devis Mangia a plecat din Malta

Tehnicianul Devis Mangia a antrenat-o pe Universitatea Craiova în perioada 2017 – 2019 și a cucerit o Cupă a României. Demis, aparent, din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare, italianul a preluat naționala Maltei în decembrie 2019.

Recent, însă, antrenorul a fost acuzat de comportament sexual neadecvat de unul dintre internaționalii maltezi. Mangia a respins orice acuzație, iar ulterior a părăsit Malta.

ADVERTISEMENT

Președintele Federației, Bjorn Vassallo a dezvăluit că Devis Mangia a plecat din Malta și s-ar fi refugiat în țara sa natală, Italia.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,72 este cota pentru ”1X solist” la FC Argeș – U Craiova. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT