Sport

Sorin Colceag, antrenorul lui Dinamo, bucuros după victoria cu Ripensia: „Încercăm să scoatem maximum din resursele noastre”

Sorin Colceag a vorbit la finalul meciului dintre Dinamo și Ripensia, scor 1-0.
23.09.2021 | 21:05
Sorin Colceag antrenorul lui Dinamo bucuros dupa victoria cu Ripensia Incercam sa scoatem maximum din resursele noastre
ADVERTISEMENT

„Câinii” s-au impus în urma golului marcat de Cosmin Matei, însă nu au impresionat atât de mult. Totuși, este prima victorie a lui Dinamo după șase eșecuri consecutive.

Antrenorul „câinilor” se bucură pentru calificare și consideră că victoria cu Ripensia poate să fie gura de aer de care echipa avea mare nevoie.

ADVERTISEMENT

Sorin Colceag, antrenorul lui Dinamo, bucuros după victoria cu Ripensia

Sorin Colceag a vorbit la finalul confruntării dintre Dinamo și Ripensia, scor 1-0, spunând că este mulțumit de jucătorii săi și în mod special pentru calificarea echipei:

„A fost o victorie foarte importantă pentru parcursul în cupă și pentru moralul nostru, îi felicit pe băieți pentru ce au realizat în această seară.

ADVERTISEMENT

Încercăm să scoatem maximum din resursele pe care le avem și să obținem rezultate prin care să-i ajutăm pe unii jucători să fie la potențialul lor maxim, pentru că unii au venit ieșiți din formă”.

„Răuță are o contuzie, sperăm să se refacă repede și să fie alături de noi. Eu încep să văd lucrurile dintr-o altă perspectivă. Arătăm niște muguri pozitivi de unde putem să construim mai departe”, a mai spus antrenorul interimar al „câinilor la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

„Eu antrenez de la meci la meci, nu știu ce va fi!”

Sorin Colceag a continuat și a recunoscut că nu știe care va fi viitorul său la echipă, nu știa dacă va veni sau nu Mircea Rednic, el fiind concentrat doar pe următorul meci, după cum a declarat:

„Cu Botoșani am jucat agresiv, acum am jucat ca o echipă experimentată. Din punctul meu de vedere, eu sunt pus în postura să antrenez de la meci la meci”.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt deciziile mele, nu știu ce va fi, eu trebuie doar să pregătesc următorul meci”, a mai spus Sorin Colceag la finalul meciului.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Cosmin Matei și tot mijlocașul lui Dinamo a speriat pe toată lumea, în finalul meciului, după ce a rămas fără aer în plămâni, având nevoie de intervenția ambulanței.

„S-a bifat totul azi, e o victorie meritată pentru Dinamo, e o victorie de care aveau mare nevoie și cred că au un moral mult mai ridicat pentru următoarele meciuri care vor veni în campionat”, a declarat și Marius Niculae, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT