Sport

Sorin Colceag, mesaj ferm pentru jucători înaintea debutului la Dinamo: ”Avem nevoie de o altă atitudine”

Numit interimar după demiterea lui Dario Bonetti, Sorin Colceag i-a avertizat pe jucătorii lui Dinamo că trebuie să schimbe ceva.
18.09.2021 | 17:48
Sorin Colceag mesaj ferm pentru jucatori inaintea debutului la Dinamo Avem nevoie de o alta atitudine
ADVERTISEMENT

Bonetti nu a semnat actele de reziliere, iar FANATIK a aflat că motivul pentru care italianul întârzie este legat de cele două salarii pe care le are de încasat.

Din informațiile FANATIK, italianul avea în contract o clauză prin care putea fi dat afară după cinci înfrângeri consecutive.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Dinamo, avertizați de Sorin Colceag

Până la lămurirea problemei cu Dario Bonetti, Iuliu Mureșan a anunțat că antrenor intermar la Dinamo va fi Sorin Colceag, iar acesta a ținut să le trimită un mesaj jucătorilor înaintea partidei cu FC Botoșani.

”Realmente este o mare onoare pentru mine să fiu în această postură. La momentul ăsta suntem într-o situaţie destul de delicată. Şi la nivel de club şi la nivel de rezultate. Rolul meu în momentul acesta este să încerc să aduc stabilitatea în ceea ce priveşte partea sportivă.

ADVERTISEMENT

Încercăm să ne ridicăm moralul după ultima partidă, sperăm să găsim idei comune la nivelul grupului de jucători pentru a alege soluţiile bune pentru jocul de mâine (n.r. – duminică). Avem nevoie de o altă atitudine la acest meci”, a declarat Colceag într-o conferință de presă.

Colceag le transmite curaj elevilor săi

”Eu nu am venit să inventez nimic aici, ci doar să susţin ideile echipei, lucruri pe care ei le cunosc deja. Suntem într-o situaţie de evaluare pentru că sunt jucători care nu au avut o perioadă de pregătire foarte lungă şi încă încercăm să le dăm minute. În plus sunt încă jucători care vin după o serie de accidentări.

ADVERTISEMENT

Eu sunt un antrenor curajos, primul meu gând este victoria. Mi-e greu să înţeleg o tactică pentru un egal. Nu vreau să par infatuat, dar odată ce ai venit la Dinamo nu poţi să îţi doreşti decât victoria, nu e altă variantă.

Şi nu cred că este o chestiune de curaj, este ceva între datorie şi spiritul pe care ţi-l dă clubul. Le-am spus jucătorilor că meciul de mâine se va rezolva uitându-ne înainte”, a mai spus noul tehnician al ”câinilor”.

ADVERTISEMENT

Cum vede Iftime duelul cu Dinamo

Născut pe 11 martie 1972, la Buzău, Sorin Colceag a făcut primii paşi în fotbal la Focşani, la echipa Unirea, înainte să ajungă la Dinamo. La 17 ani, antrenorul interimar al “câinilor” era adus de Mircea Lucescu în “Groapă”, iar în finalul sezonului 1989-1990 i-a oferit debutul în prima ligă.

FANATIK a aflat că Andre Pinto, fostul căpitan al lui Sporting Braga, a fost transferat de “câini”. Fotbalistul a fost adus pe filiera portugheză a lui Iuliu Mureșan, președintele executiv al echipei, și va ajunge la echipă săptămâna viitoare.

FC Botoșani e pe cai mari înainte de meciul din etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1 cu Dinamo de duminică, 19 septembrie, de la ora 19:00. FANATIK a stat de vorbă cu Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, revelația din acest început de sezon, care a învins campioana etapa trecută și e la doar patru puncte de primul loc.

ADVERTISEMENT
Tags: