Sport

Sorin Cîrțu e foc și pară pe jucătorii Universității Craiova după eșecul cu FC Argeș. ”Nu se poate să îți bați joc de un meci. Și nu e primul”

Președintele Universității Craiova, Sorin Cîrțu, nu mai înțelege nimic din evoluțiile jucătorilor lui Laurențiu Reghecampf. Șeful grupării oltene îi arată cu degetul pe Alexandru Crețu și Vladimir Screciu.
22.11.2021 | 11:51
Sorin Cirtu e foc si para pe jucatorii Universitatii Craiova dupa esecul cu FC Arges Nu se poate sa iti bati joc de un meci Si nu e primul
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a bifat al doilea eșec consecutiv în Liga 1 Casa Pariurilor, 2-3 cu FC Argeș. Eșecul i-a căzut greu lui Sorin Cîrțu.

Președintele oltenilor aruncă săgeți în toate părțile, iar vinovații pentru rezultatul de la Pitești sunt Alexandru Crețu și Vladimir Screciu. Ambii au greșit grav.

ADVERTISEMENT

Sorin Cîrțu: ”Toți vor să fie ca fotbaliștii lui Guardiola”

Greșelile individuale ale fotbaliștilor lui Laurențiu Reghecampf au fost decisive în stabilirea rezultatului final al meciului de la Pitești.

Alexandru Crețu a încasat două galbene în patru minute, și-a lăsat echipa în inferioritate numerică, și va lipsi și în derby-ul de la sfârșitul acestei săptămâni cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Vladimir Screciu a ratat o execuție simplă, pasă către propriul portar și a creat oportunitatea perfectă pentru Jafar Arias care a înscris golul de 2-1 pentru FC Argeș.

”E ceva… Nici astăzi nu mi-am revenit. Nu se poate să îți bați joc de un asemenea meci și nu e primul. E imposibil să înțeleg cum după două săptămâni de pregătire luăm două cartonașe în câteva minute. Îmi e imposibil că cineva poate să intre cu o asemenea deconectare, cu asemenea mentalitate și să strice absolut tot.

ADVERTISEMENT

Nu ai voie,mă! Ai un obiectiv ca al nostru și faci asta? Nu ai cum să pierzi asemenea puncte, pierdem foarte, foarte ușor. Stilul ăsta al lor de a încerca să contruiască din orice mingie. Nu i se întâmplă doar lui Screciu. Văd asta la foarte multe meciuri.

Nu mai există ca fundașul central să degajeze un balon într-o situație dificilă. Trebuie neapărat să o pună, să o dea la portar. Toți vor să joace ca fotbaliștii lui Guardiola. Nu se poate să construiești din orice balon”, a tunat Sorin Cîrțu, la PRO X.

ADVERTISEMENT

Ce meciuri a pierdu U Craiova pe mâna ei, în analiza lui Sorin Cîrțu

Oficialul Universității Craiova a enumerat o serie de meciuri pe care consideră că echipa lui le-a pierdut pe mâna indolenței jucătorilor.

”Eu aș lua doar câteva meciuri la analiză. Ai avut meciuri cu UTA, cu Farul și ai pierdut așa. Toate înfrângerile din campionatul ăsta au fost în urma unor joc pe care le-am avut sub control. Absolut toate. Și cu Farul la fel, niciodată nu puteai să crezi că poți să pierzi, la fel cu UTA, cu Botoșani”, a spus Sorin Cîrțu.

Acesta a mai adăugat că nu îi reproșează nimic antrenorului Laurențiu Reghecampf și aruncă întreaga responsabilitate pe umerii jucătorilor.

”Analiza asta trebuie să o facă Reghe. Ce trebuie să facă Reghe într-o situație ca asta. Tu crezi că Reghe le zice altceva. Asta e vina antrenorului, sau el nu se mobilizează? Eu vorbesc în urma partidelor făcute de noi”, a mai spus Cîrțu la Pro X.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,47 este cota pentru „1X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT