Life

Sorin de la Akcent are o fetiță de o frumusețe răpitoare! Cum arată micuța celebrului cântăreț la 2 anișori

Sorin Brotnei de la Akcent este un tată mândru! Fiica lui are 2 anișori și se remarcă deja prin frumusețe și istețime.
07.07.2021 | 18:30
Sorin de la Akcent are o fetita de o frumusete rapitoare Cum arata micuta celebrului cantaret la 2 anisori
Sorin Brotnei, fost membru al trupei Akcent. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Sorin Brotnei, fost membru al trupei Akcent, este tată de fată și unul chiar foarte mândru! Bărbatul are o micuță pe nume Ivana, care are 2 ani și 7 luni.

Deși nu a împlinit încă 3 anișori, fetița cântărețului vorbește fără oprire, iar frumusețea ei este una de-a dreptul angelică.

ADVERTISEMENT

Micuța este blondă cu ochi albaștri, moștenind frumusețea părinților ei. Artistul a vorbit despre relația tată-fiică, iar fata muzicianului nu a avut nicio reținere să vorbească la microfon într-un platou de televiziune.

Sorin de la Akcent, complet schimbat de când e tată de fată

Cei doi au fost invitați de curând în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV. Sorin i s-a destăinuit prezentatorului și a spus cum este să crească o fetiță ca Ivana.

ADVERTISEMENT

„De nevoie sunt mai așezat. Numai eu știu ce e în interiorul meu. Mai și clachez cu Ivana. A auzit niște cuvinte la un moment dat.

La un moment dat eram în apă și spunea niște cuvinte, nu cele mai frumoase, din popor așa. Se uitau oamenii oripilați”, a declarat Sorin Brotnei la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Cântărețul s-a retras de ceva timp din muzică, iar acum are o afacere în turism. Puțină lume știe că fostul coleg de trupă al lui Adi Sînă se ocupă cu turismul.

A recondiționat case vechi în județul Maramureș

Acesta a recondiționat niște case mai vechi din județul Maramureș, iar business-ul său a prins destul de bine la turiști.

ADVERTISEMENT

„Le-am recondiționat. Le-am demontat. Ele se construiesc ca un lego, bârnă cu bârnă. Le-am salvat pentru că oamenii voiau să le dărâme pentru lemne de foc”, a povestit Sorin în emisiunea lui Măruță.

Sorin a spus că a stat multă vreme în Maramureș, chiar cu lunile. S-a relaxat, s-a distrat și nu ar exclude să se mute în pitorescul județ.

Bărbatul spune că se vede în zona Ardealului. S-ar muta oricând la Cluj, Oradea sau Baia Mare, căci consideră că aceste orașe s-au dezvoltat destul de frumos.

Sorin a spus că nu vrea să audă de alt copil, pentru că abia face față cu Ivana. Cântărețul a zis că până să crească fata lui nu ar fi zis unui al doilea copil, dar de când merge pe picioarele ei este foarte greu de controlat.

ADVERTISEMENT
Tags: