Life

Sorin de la Survivor România a spus adevărul despre Jador. Cum se înțeleg, de fapt, cei doi

Sorin de la Survivor România a spus adevărul despre relația cu Jador, adversarul său în competiție.
20.05.2021 | 09:54
Sorin de la Survivor Romania a spus adevarul despre Jador Cum se inteleg de fapt cei doi
ADVERTISEMENT

Sorin Pușcașu de la Survivor România a spus adevărul despre relația cu Faimosul Jador, cu care a avut numeroase certuri în timpul competiției. Foștii concurenți se certau des în timpul probelor, stârnind amuzamentul colegilor și al fanilor.

Încă aflat în Republica Dominicană, la câteva zile după ce a fot eliminat pe motiv medical, Sorin a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Sorin de la Survivor România a spus adevărul despre Jador. Cum se înțeleg, de fapt, cei doi

Susținătorii fostului Războinic au fost curioși în legătură cu relația dintre el și Jador, principalul său adversar de la Faimoși. Cei doi și-au adresat cuvinte acide în timpul probelor.

Sorin Pușcașu a fost întrebat dacă se va întâlni cu Jador atunci când va ajunge în România. Fostul Războinic a oferit un răspuns surprinzător.

ADVERTISEMENT

Cei doi se înțeleg foarte bine, iar Sorin a spus că vor fi multe surprize atunci când va reveni în țară, în ceea ce privește relația cu Jador.

„Chiar și legat de Jador, veți avea mari surprize acasă, ca să realizați că voi acasă vedeați cu alți ochi decât vedeam și simțeam noi competiția. Jador e fratele și calul meu de bătaie ?, a scris Sorin pe InstaStory.

ADVERTISEMENT
Sorin de la Survivor România, adevărul despre Jador
Sorin de la Survivor România, adevărul despre Jador. Sursa foto: Instagram

Și Jador a avut numai cuvinte de laudă pentru adversarul său. Manelistul a fost eliminat cu aproape o lună în urmă, tot pe motiv medical, și a spus numai lucruri bune despre echipa adversă.

În plus, fostul concurent a glumit și a spus că a plecat acasă pentru o nouă competiție, care se va da doar între el și Jador.

ADVERTISEMENT

„De fapt, de asta am plecat, pentru că trebuie să începem alt Survivor acasă, doar eu contra lui Jador. El deja mă așteaptă cu traseele.

I-am zis să se antreneze, pentru că nu vreau să mai plângă atunci când îl bat”, a mai spus Sorin râzând.

Sorin, desăre cine ar vrea să câștige Survivor România

Sorin Pușcașu a reunoscut că îi va fi dor și de unii dintre Faimoși, printre care și Cătălin Moroșanu. Din echipa lui, cel mai mult îi lipsesc Starlin și Musty.

Speră ca unul dintre Războinicii Marius Crăciun sau Andrei Dascălu să câștige competiția. Dacă va fi cineva de la Faimoși, Sorin îi ține pumnii lui Zannidache.

Sorin a fost eliminat în ediția de sâmbătă seară, în timpul Consiliului de nominalizare. Daniel Pavel a făcut anunțul, spunându-i Războinicului că starea de sănătate nu-i permite să meargă mai departe alături de colegi.

ADVERTISEMENT