Life

Sorin de la Survivor România, acuzații grave pentru foștii colegi de la Războinici: „Băi, falșilor! Sunt sătul de toți”

Sorin de la Survivor România le-a adus acuzații grave foștilor săi colegi din echipa Războinicilor.
20.06.2021 | 09:52
Sorin de la Survivor Romania acuzatii grave pentru fostii colegi de la Razboinici Bai falsilor Sunt satul de toti
Sorin de la Survivor România, acuzații grave pentru foștii colegi de la Războinici: „Băi, falșilor! Sunt sătul de toți” Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Sorin Pușcașu de la Survivor România a lansat acuzații dure la adresa foștilor săi coechipieri, acuzându-i că sunt neasumați și falși. Tânărul a avut această reacție în urma Consiliului de nominalizare din ediția de sâmbătă seară.

Războinicii au pierdut a doua imunitate a săptămânii, așa că au fost nevoiți să facă nominalizări. Deși sunt doar patru rămași, aceștia aveau de gând să voteze strategic, lucru ce l-a enervat pe Sorin.

ADVERTISEMENT

Sorin de la Survivor România, acuzații grave pentru foștii colegi de la Războinici: „Băi, falșilor! Sunt sătul de toți”

Sorin de la Survivor România a fost eliminat cu mai bine de o lună în urmă pe motiv medical. Tânărul a urmărit ediția de aseară a emisiunii și a răbufnit după ce foștii săi colegi au spus că votează strategic.

Albert a fost cel nominalizat pentru eliminare în urma voturilor colegilor săi. Sorin Pușcașu este de părere că aceștia sunt neasumați și nu sunt sinceri atunci când spun că votează strategic.

ADVERTISEMENT

„Băi, neasumaților! Vorbiți de voturi strategice în condițiile în care sunteți patru, și o să vină consiliul de eliminare și se schimbă tot. Nu există strategii, ziceți totul pe față, îl votez pe ăla, o votez pe aia că nu-mi place. Dați, frate, totul pe față, falșilor!

Deci uitați-vă puțin, Doamne, nu mai pot! Câteodată mă bucur de ceea ce s-a întâmplat. Păi față-n față vorbiți că voi n-aveți pe cine să votați și votați strategic pentru binele echipei.

ADVERTISEMENT

Și vă duceți în spate și aruncați de la unul la altul, că de fapt te votez pe tine că ești cel mai slab, și tot felul de de-astea.

Fiți, frate, direcți! Fiți asumați! Vă vindeți pe niște voturi. Mai ziceți că sunt eu nebun, că făceam eu strategii, în condițiile în care îmi păsa doar de echupă. Uitați-vă puțin ce se întâmplă aici. Dacă nici acum nu deschideți ochii, am deschis gura degeaba”, a spus Sorin Pușcașu pe InstaStory.

ADVERTISEMENT
Sorin Pușcașu îi critică dur pe foștii lui colegi
Sorin Pușcașu îi critică dur pe foștii lui colegi. Sursa foto: Instagram

Sorin Pușcașu: „Nu aveți unul curaj să ziceți adevărul”

În continuare, Sorin consideră că niciunul dintre foștii lui colegi nu are curaj să spună adevărul. Tânărul ia în calcul posibilitatea ca Albert să iasă favoritul publicului, iar Maria pe locul doi, astfel că Marius și Andrei ar fi automat nominalizați.

Sorin Pușcașu a mai spus că nu se mai uită la emisiune de când a venit acasă și susține că toți concurenții asumați au fost eliminați. Acesta a vorbit, de când s-a întors din România, despre scandalurile din echipa albastră.

„Știți ce mi-ar plăcea la consiliul de eliminare? Să iasă Albert favorit iar, că așa e mentalitatea noastră de români, de cazuri sociale și de victimizare, și pe locul doi Maria, și iar o să fie ăștia doi votați (n.r. Marius și Andrei). Nu mai poți frate, cu atâta falsitate, sunt sătul de toți!

Și acum apar întrebările, de ce a fost el votat? De falși ce sunteți toți! Nu aveți unul curaj să ziceți adevărul. Ziceți, frate, direct în față: băi, te votez pentru că mi se pare că ești cel mai slab și că te-ai îngrășat și alergi cel mai încet de pe traseu.

De unde atâta falsitate? Sunt sătul de toți. Eu de aia nu mă uit la emisiune de când am venit acasă, de când am văzut că au ieșit câțiva concurenți care erau asumați nu mai merită să te uiți, nu mai ai la ce”, a mai spus Sorin pe Instagram.

Sorin nu-i mai susține pe foștii colegi

Fostul concurent i-a susținut pe Marius și Andrei după ce a fost eliminat, îndemnându-i și pe fani să-i voteze. Atitudinea lui s-a schimbat în urma unor comentarii făcute de Andrei Dascălu la Consiliu, dând de înțeles că se bucura de plecarea lui Sorin.

Sorin Pușcașu a părăsit competiția din cauza problemelor medicale cu care se confrunta și care nu i-au mai permis să intre pe traseu.

Fostul războinic a fost unul dintre cei mai controversați concurenți din sezonul doi Survivor România. Tânărul a fost întotdeauna vocal și s-a certat cu unii dintre foștii săi coechipieri, mai ales cu Albert.

În acest moment, echipa albastră este formată din patru concurenți: Albert, Andei, Marius și Maria. De altfel, și Faimoșii au același număr de persoane. În Consiliul de astăzi va mai pleca un concurent și poate fi de la orice echipă.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde