Life

Sorin de la Survivor România, detalii despre nunta cu Laura. Când ar putea avea loc

Sorin de la Survivor România a vorbit despre planurile pe care le are împreună cu partenera sa de viață, Laura.
20.10.2021 | 21:57
Sorin de la Survivor Romania detalii despre nunta cu Laura Cand ar putea avea loc
ADVERTISEMENT

Fostul concurent din Republica Dominicană va deveni tată pentru prima oară, de aici și întrebările legat de ziua în care-și va uni destinul cu cel al iubitei sale.

Războinicul de la Survivor România a oferit câteva detalii despre nunta cu Laura, cea care peste numai câteva luni îi va aduce tânărului o mare bucurie, un copil.

ADVERTISEMENT

Sorin Pușcașu nu a stabilit nicio dată legat de marele eveniment, semnarea actelor, însă cu siguranță, se va întâmpla și acest pas important din viața sa.

Sorin de la Survivor România se însoară? Ce a dezvăluit fostul concurent despre iubita sa, Laura

„Vom face, cu siguranță vom face (n.r. nunta). Dacă eu o voi cere, cu siguranță ea va fi de acord. Dar toate la timpul lor. Aș vrea, totuși, să fie o surpriză”, a spus Sorin Pușcașu pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Pe de cealaltă parte, iubita fostului concurent de la Survivor România spune că nu ar vrea să grăbească lucrurile legat de nuntă.

În plus, Laura este dispusă să aștepte oricât este nevoie inelul de logodnă, asta pentru că se gândește la o bijuterie cu totul și cu totul specială.

ADVERTISEMENT

„Vreau inelul de logodnă, dar sunt pregătită să îl aștept, pentru că știu, costă mult. Dar nu vreau acte, nu vreau”, a declarat iubita lui Sorin de la Survivor România.

Sorin de la Survivor România, tată pentru prima oară

Tânărul este extrem de fericit în ultima perioadă, asta pentru că Dumnezeu i-a îndeplinit una dintre dorințe. Așa se face că în curând va deveni tată.

ADVERTISEMENT

Sorin Pușcașu este convins că iubita sa va fi o mamă extraordinară, asta pentru că tânăra iubește copiii, cu care petrece destul de mult timp când are ocazia, mai ales că are și un nepot.

„Mă simt foarte bine, e ceva ce mi-am dorit dintotdeauna, am tot zis-o în emisiunea în care am fost. Cred că cumva a fost și legea atracției, ne-a ajutat și Dumnezeu.

Mi-am dorit foarte mult și ea și-a dorit. De când am venit acasă noi ne-am străduit foarte mult să facem acest bebe.

N-am reușit în prima lună, am fost puțini dezamăgiți, am crezut că se întâmplă ceva, că este ceva în neregulă, dar din fericire nu a fost”, a mai spus fostul concurent din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT