Life

Sorin, eliminat de la Survivor România 2021! Motivul pentru care a părăsit show-ul. Video

15.05.2021 | 23:00
Sorin eliminat de la Survivor Romania 2021 Motivul pentru care a parasit showul Video
Sorin, eliminat de la Survivor România 2021? Momentul din ediția de azi, 15 mai, a creat vâlvă. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Survivor România 2021 vine cu o eliminare surpriză, anunțată de prezentatorul Daniel Pavel în ediția de sâmbătă, 15 mai. Foarte mulți fani sunt de părere că cel scos din joc este Sorin Pușcașu de la Războinici. 


Update, ora 23:03. Scenariul care a apărut în urma promo-ului de vineri seară s-a adeverit. Sorin a fost eliminat de la Survivor România din motive medicale.

ADVERTISEMENT

Concurentul este accidentat la genunchi de aproximativ o lună, motiv pentru care a stat de fiecare dată pe banca de rezervă. Problemele sale de sănătate ar putea fi o problemă, motiv pentru care producătorii ar putea să-l trimită acasă.

Accidentarea lui Sorin poate fi subiect de eliminare, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Jador, care a stat o perioadă lungă în spital. Tot din cauza sănătății a ieșit de la Survivor România și Cătălin Moroșanu care a luptat pentru echipa Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

Sorin de la Survivor România, scos din joc? Eliminare surpriză la Kanal D

Un alt motiv pentru care internauții sunt de părere că cel eliminat este Sorin este faptul că Daniel Pavel se uită în partea dreaptă, acolo unde în Consiliu de nominalizare stau de obicei concurenții din echipa Războinicilor.

„Bună seara de la cel de-al doilea consiliu de nominalizare al săptămânii și ultimul. În această seară, însă, am o serie de vești mai puțin plăcute.

ADVERTISEMENT

Pentru tine, din păcate, Survivor România se oprește în această seară”, este anunțul făcut de gazda de la Survivor România, Daniel Pavel.

Reacția concurenților este una surprinzătoare, tot mai mulți participanți de la Războinici îndreptându-și atenția către persoana în cauză. Pe de cealaltă parte, sunt și fani care cred că Ștefan va fi descalificat după conflictul cu Zanni.

ADVERTISEMENT

„Doamne ajută să fie așa! Să plece acasă, acolo e locul lui”, „Îmi este teamă că pleacă Ștefan”, „Eu nu cred până nu văd” sau „Să plece cât mai repede posibil”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Cine este Sorin Pușcașu de la Survivor România 2021

Sorin Pușcașu este în competiția Survivor România 2021 încă de la început. Concurentul a practicat fotbal timp de 10 ani, dar nu a reușit să facă performanță din cauza unei probleme de sănătate.

Războinicul a fost diagnosticat cu suflu sistolic, iar în momentul de față este director de marketing în industria fashion. El s-a înscris la Survivor România pentru că este o fire competitivă și ambițioasă.

Tânărul de 30 de ani se consideră extrem de norocos pentru că a fost ales să plece în Republica Dominicană, unde a avut șansa să lupte pentru o experiență unică.

„Sunt o persoană care trece peste perioadele stresante prin umor și cu optimism; și sper că voi putea face haz de necaz și în situațiile limita din competiție”, spunea Sorin Pușcașu înainte să plece la Survivor România.

ADVERTISEMENT