ADVERTISEMENT
News

Sorin Grindeanu îi închide ușa în nas lui Liviu Dragnea! „PSD-ul a intrat într-o altă logică”

Sorin Grindeanu îi închide ușa în nas lui Liviu Dragnea, fost președinte PSD!
Autor: Alexandru Năstase | 23.05.2021 | 16:29
Sorin Grindeanu îi închide ușa în nas lui Liviu Dragnea! „PSD-ul a intrat într-o altă logică”
Sorin Grindeanu nu-l mai vrea pe Liviu Dragnea în PSD. Sursa foto - hepta.ro

Fostul premier nu a stat o clipă pe gânduri și a transmis că nu se teme de forța lui Liviu Dragnea și nici de o eventuală dorință a acestuia de a rupe partidul după ce iese din închisoare.

ADVERTISEMENT

Grindeanu susține că PSD-ul nu se va mai întoarce la abordările din perioada când era condus de Dragnea și a explicat chiar că unele lucruri erau “extrem de greşite”.

Sorin Grindeanu îi închide ușa în nas lui Dragnea!

Grindeanu a rememorat și episodul petrecut pe baltă alături de Liviu Dragnea, atunci când ex-președintele PSD l-a învățat să pescuiască.

“Ştiţi că e celebră poza cu ştiuca. Era un weekend atunci şi eram în Bucureşti, Marcel Ciolacu cu Liviu Dragnea erau la pescuit şi insistau să mă duc, m-am dus. Eu nu sunt pescar.

ADVERTISEMENT

Se vedea inclusiv după cum eram îmbrăcat, nu sunt pescar, din păcate. Mi-a plăcut acea experienţă. Era pentru prima dată când pescuiesc la ştiucă. E adevărat ce a scris Liviu Dragnea că m-a învăţat cum se pescuieşte ştiuca.

Ştiţi, e poate una din puţinele experienţe altcumva mai plăcută din amintirile pe care le am cu Liviu Dragnea.

A fost chiar o chestie cât se poate de deschisă, relaxată şi nu am o amintire proastă, rea despre acea experienţă. Nu am ştiut că apar acele poze. (…)

ADVERTISEMENT

Pe drumul de întoarcere spre Bucureşti, eram în maşină cu Marcel şi mă sunase soţia. Zice, ce faci? Am fost undeva în sudul României. Ştiu exact unde ai fost, că eşti pe toate televizoarele”, a povestit Grindeanu la Prima TV

Fostul premier spune că i-a transmis lui Liviu Dragnea că îl poate învăța și el să schieze, dar acesta nu a acceptat. De un lucru este însă sigur Grindeanu. Forța lui Dragnea în PSD nu mai există.

ADVERTISEMENT

“Mi-e greu să vă răspund la această întrebare. Îmi pare rău în primul rând pentru experienţa prin care a trecut în aceşti doi ani, că iată sunt doi ani, nu doresc la nimeni aşa ceva, indiferent de adversari politici, prieteni politici.

Asta depinde foarte mult de cum se gândeşte la viitor domnul Dragnea, depinde de el, dar ce pot să vă spun în mod sigur este că PSD-ul a intrat într-o altă logică şi lucrul ăsta se vede.

ADVERTISEMENT

PSD-ul a intrat într-o altă abordare sau are altă abordare faţă de aceea perioadă şi acest lucru se vede. Şi PSD-ul nu se mai întoarce la abordările, unele dintre ele, extrem de greşite, din acea perioadă”, a explicat prim-vicepreşedintele PSD

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!