Alegeri 2024

Sorin Grindeanu și Mihai Tudose, ironii la adresa PNL. ”Au impresia că sunt foarte puternici”

Liderii PSD ironizează PNL înaintea ședinței coaliției de guvernare. Ce mesaje au transmis Sorin Grindeanu și Mihai Tudose
03.07.2024 | 14:32
Sorin Grindeanu si Mihai Tudose ironii la adresa PNL Au impresia ca sunt foarte puternici
Sorin Grindeanu și Mihai Tudose, ironici la adresa PNL Sursa foto: hepta / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorin Grindeanu a făcut aluzie la Nicolae Ciucă, susținând că unii politicieni și-ar dori amânarea prezidențialelor cu doi ani ca să poată ajunge în turul doi.

Sorin Grindeanu și Mihai Tudose, ironii la adresa PNL

Prim-vicepreședintele PNL a mai spus că „răzgândeala” PNL nu a făcut bine coaliției de guvernare, dar nici nu a făcut prea mult rău și că Marcel Ciolacu nu are niciun motiv să nu candideze.

ADVERTISEMENT

„O să știm mai multe lucruri mâine (joi n.r.), o să avem o ședință a coaliției de la ora 9.00 și cei care au participat la consultări, premierul și cei doi vicepremieri, ne vor transmite concluziile și vom merge înainte. Țara trebuie guvernată și este guvernată în acest moment și este guvernată bine.

Alegeri oricum trebuie să avem. Unii s-ar putea gândi să amânăm alegerile prezidențiale încă doi ani că poate așa intră în turul doi. Noi trebuie să facem alegeri prezidențiale și parlamentare în această toamnă.

ADVERTISEMENT

Ciolacu stă cel mai bine în sondaje (din PSD, n.red), nu are niciun fel de motiv să nu fie candidat pentru alegerile prezidențiale.

Bine n-a făcut această răzgândeală, dar nici nu a dus la stricăciuni definitive, ireparabile”, a declarat miercuri ministrul Transporturilor.

ADVERTISEMENT

Mihai Tudose: ”După alegerile locale au impresia că sunt foarte puternici”

Ironic la adresa partenerilor de coaliție a fost și europarlamentarul PSD Mihai Tudose, vicepreședinte al social-democraților. Acesta a acuzat PNl că-și schimbă părerea în funcție de condițiile meteo și spune că, după locale, liberalii au impresia că sunt foarte puternici.

„O să vedem mâine (joi n.r.), că de asta avem coaliție. Punctul de vedere inițial al PSD a fost ca ele să fie la termen, sfârșit de noiembrie şi turul doi în decembrie. Atunci PNL a venit cu propunerea să fie în septembrie.

ADVERTISEMENT

Acum PNL a constatat că e cald, nu ştiu cred că mâine o ne spună şi cum e vremea în noiembrie-octombrie, dacă plouă, dacă e frig, dacă e zăpadă… O să vedem. (…)

Eu nu cred că se rupe guvernarea acum, în ultimele luni. Nu o să se rupă acum sau sper să nu se rupă, pentru că vorbim de guvernare.

Relația politică e altceva. După alegerile locale au impresia că sunt foarte puternici. Sunt foarte puternici, foarte bine”, a declarat Mihai Tudose.

ADVERTISEMENT