Concurentul în vârstă de 32 de ani se numără printre cei doriți de toți cei trei bucătari. E primul care a intrat în istoria emisiunii culinare datorită faptului că a primit trei Cuțite de Aur mulțumită preparatului său culinar.
Sorin Ileș a ajuns în show-ul culinar Chefi la cuțite datorită soției și fiicei sale, care au mare încredere în potențialul său. Timid la început și cu emoții uriașe, participantul originar din Brașov a gătit Tournedo Rossini, un preparat pe care îl face destul de des în restaurantul în care lucrează.
Tânărul este Sous Chef la un local din centrul vechi al orașului Brașov și are o experiență în bucătărie de 11 ani. Acest lucru s-a văzut imediat ce a pășit în fața juraților de la Antena 1, de la care a primit trei cuțite.
Dar nu acesta este faptul inedit, ci faptul că în a patra zi de filmări, Sorin Ileș a primit trei Cuțite de Aur de la chefi. Cătălin Scărlătescu a fost primul care i-a acordat nota de încredere, apoi Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.
„Și acum ce fac? Ăsta e șantaj și nici nu știu cum se procedează. Ați mai făcut chestia asta vreodată?”, a spus concurentul, conform a1.ro.
„Nu, e prima oară”, a fost răspunsul oferit de chef Florin Dumitrescu, mai arată sursa menționată mai devreme.
„O să merg pe planul pe care l-am făcut de acasă și o să merg mai departe cu chef Sorin Bontea, cu tot respectul pentru voi”, a completat Sorin Ileș.
Sorin Ileș e primul concurent care intră în istoria emisiunii culinare Chefi la cuțite pentru faptul că i-a dat gata pe jurați, care i-au oferit trei Cuțite de Aur. Decizia a fost luată datorită unui preparat clasic din bucătăria franțuzească.
Participantul care i-a impresionat este bucătar de peste 10 ani și a început să lucreze pentru prima oară ca barman / ospătar la o mică afacere deținută de familia sa. Ulterior, a muncit o perioadă în Germania, dar dorul de casă l-a făcut să se întoarcă.