News

UPDATE. Sorin Oprescu A FĂCUT INFARCT?! Verdictul MEDICILOR

Sorin Oprescu A FĂCUT INFARCT?! UPDATE /  Sorin Oprescu a fost readus în Arestul Preventiv al Poliţiei Capitalei. Medicii au observat că el are o stare de rău. Potrivit surselor, Sorin Oprescu...
22.09.2015 | 00:00
UPDATE Sorin Oprescu A FACUT INFARCT Verdictul MEDICILOR

Sorin Oprescu A FĂCUT INFARCT?! UPDATE /  Sorin Oprescu a fost readus în Arestul Preventiv al Poliţiei Capitalei. Medicii au observat că el are o stare de rău. Potrivit surselor, Sorin Oprescu avea o tensiune foarte ridicată, dar medicii au spus că s-a ajuns aici pentru că este insulino-dependent. Specialiştii au considerat însă că nu îi este pusă viaţa în pericol dacă va sta şi următoarele zile în arest preventiv. Primarul suspendat trebuie însă să ia noi medicamente.

Sursă: www.digi24.ro

………………………………………

Sorin Oprescu A FĂCUT INFARCT?! UPDATE / “Aş vrea să vorbesc despre ce se întîmplă în arestul din România. Acolo e un centru de tortură, condiţii inumane, nu te poţi trata corect de o boală cronică. Mai mult, rişti să ieşi bolnav chiar dacă intri sănătos. Oamenii sînt superficiali cînd vorbesc despre condiţiile de acolo. Oamenii mor acolo. Au murit oameni în arestul poliţiei, nu s-a întîmplat nimic!”, a declarat Elena Udrea la România TV.

Sorin Oprescu A FĂCUT INFARCT?! UPDATE: Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei, a fost transportat de urgenţă la spital luni seară, după ce i-a fost rău în Arestul Poliţiei Capitalei. Potrivit primelor informaţii, Oprescu ar fi suferit un infarct. Oprescu este diagnosticat cu diabet, însă problemele se pare că au fost ceva mai grave, decizia privind transportul la spital fiind luată de medicul de la cabinetul din incinta Arestului Central. El nu ar fi fost înregistrat la niciun spital, potrivit surselor medicale citate de România TV, şi nici nu s-a stabilit la ce spital va fi dus.

Sorin Oprescu A FĂCUT INFARCT?! Sorin Oprescu ar fi fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, acolo unde a fost director înainte de a deveni primar al Capitalei, potrivit unor surse România TV, însă alte surse vorbesc de o internare la Spitalul “Sf. Ioan”. Medicii de la această instituţie susţin, însă, că nu ar fi internat acolo.

Sorin Oprescu A FĂCUT INFARCT?! Oprescu a fost dus la spital cu o ambulanţă de la Arestul Central. Viorel Mocanu, unul dintre apărătorii lui Sorin Oprescu, a declarat că şefii de la Arestul Central au refuzat să-i comunice şi lui, şi familiei primarului la ce spital a fost transportat acesta. Viorel Mocanu a explicat, la România TV, că a aflat despre faptul că Sorin Oprescu a fost dus la spital în mod întâmplător, atunci când a solicitat să îşi poată vedea clientul pentru a discuta cu acesta despre motivarea Curţii de Apel Bucureşti privind rămânerea sa în arest preventiv.

Sorin Oprescu A FĂCUT INFARCT?! Potrivit avocatului său, Sorin Oprescu suferă de diabet de tip II, cronic, care trebuie ţinut atent sub control, însă a explicat că cererea de înlocuire a măsurii arestului preventiv nu are la bază motive medicale.

Citeste mai mult pe RTV.NET

…………………………………………

Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei, a fost transportat de urgenţă la spital luni seară, după ce i-a fost rău în Arestul Poliţiei Capitalei.

Oprescu este diagnosticat cu diabet, însă problemele se pare că au fost ceva mai grave, decizia privind transportul la spital fiind luată de medicul de la cabinetul din incinta Arestului Central.

Citeşte mai mult pe www.romaniatv.net