News

Sorin Ovidiu Bălan, dezvăluiri cutremurătoare despre cazul Caracal: “Sunt 18 dispariții în zonă”

28.07.2019 | 21:53
Sorin Ovidiu Balan dezvaluiri cutremuratoare despre cazul Caracal Sunt 18 disparitii in zona

Sorin Ovidiu Bălan vine cu dezvăluiri cutremurătoare despre cazul Caracal! Jurnalistul de investigații spusne că în zonă sunt 18 dispariții! Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, şi-a recunoscut, în cursul zilei de duminică, ambele crime, atât în cazul Alexandrei Măceșanu, cât şi în cazul Luizei Melencu, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului.

Sorin Ovidiu Bălan spune că sunt 18 dispariții în Caracal

„Nu există alte crime”, a mai declarat avocatul. Totuși, noi detalii șocante ies la iveală despre criminalul de la Caracal! Celebrul jurnalist Sorin Ovidiu Bălan a făcut o dezvlăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat: „Sunt 18 dispariții în zonă”. În ce măsură acestea au legătură cu Gheorghe Dincă, încă nu se știe.

Anchetatorii urmează să analizeze cât mai atent indiciile și probele din casa groazei, pentru a stabili cui aparțin rămășițele umane găsite ieri. Se pare că probele găsite în locuința lui Gheorghe Dincă sunt foarte vechi! Experții de la IML se pare că s-u plâns că munca va fi una destul de grea, deoarece oasele sunt foarte vechi!

Sorin Ovidiu Bălan spune că sunt 18 dispariții în Caracal
Sorin Ovidiu Bălan spune că sunt 18 dispariții în Caracal

Scafandrii au scos la suprafață probe foarte importante în ancheta DIICOT

Și scafandrii aduși la fața locului de către procurorii DIICOT au găsit probe în lacul de lângă casa criminalului. Aceștia au găsit un geamantan în care se pare că se afla o pereche de pantofi, dar și rămășițe de par a fi umane! De asemenea, duminică, procurorul DIICPT a recunoscut că în curtea lui Gheorghe Dincă sunt săpate mai multe gropi, iar unele dintre acestea sunt betonate!

Unul dintre vecinii bărbatului, care a intrat de mai multe ori în casa groazei a declarat că l-a întrebat de ce sapă atâtea gropi în curte, iar Gheorghe Dincă i-a spus că face gropi pentru a îngropa fierul! Răspunsul bărbatului pare lipsit de consistență, deoarece aceiași vecini spun că el ăși rotunjea veniturile din vânzarea fierului vechi!