News

Sorin Ovidiu Bălan, noi dezvăluiri despre criminalul din Caracal: ”Nu era șeful rețelei. Era la baza ei”

06.08.2019 | 16:55
Sorin Ovidiu Balan noi dezvaluiri despre criminalul din Caracal Nu era seful retelei Era la baza ei

Sorin Ovidiu Bălan a vorbit despre cazul criminalului din Caracal și spune că Gheorghe Dincă avea casa și mașina pregătite pentru a racola fete direct de pe stradă. Jurnalistul criminalist este de părere că Dincă este un criminal în serie, dar care nu a acționat singur. 

Ce spune Sorin Ovidiu Bălan despre cazul criminalului de la Caracal

Gheorghe Dincă tergiversează ancheta și minte cu nerușinare. Sorin Ovidiu Bălan este de părere că Dincă face parte dintr-o rețea de carne vie fiind chiar la baza ei. Criminalul din Caracal este țapul ispășitor care ia de pe stradă fete având mașina pregătită cu geamuri fumurii, dar și o cameră amenajată pentru a ține sechestrate fetele răpite.Nu era niciun şeful reţelei, era la bază. Era la bază şi anume la baza aia dură care le lua de păr pe stradă. Nu vedeţi că are maşina pregătită cu geamurile fumurii în spate? Fetele au fost atacate, în spate. Avea camera amenajată. Eu aş demola casa aia, metru cu metru. Casa aia şi-a construit-o singur”, a declarat Sorin Ovidiu Bălan. 

De asemenea, jurnalistul criminalist nu crede teoria conform căreia Gheorghe Dincă este un lup singuratic cu probleme psihice, internat de 8 ori la psihiatrie. „Ni s-a livrat întâi o poveste cu lupul singuratic, criminal dus cu capul, de opt ori internat, cu asta să închidă dosarul, totul, să tragă de timp.”, a mai spus jurnalistul, potrivit antena3.ro.

Sorin Ovidiu Bălan nu crede teoria lupului singuratic
Gheorghe Dincă avea mașina necesară pentru a răpi fete de pe stradă, dar și o cameră amenajată pentru a le ține sechestrate. Sursa foto: capital.ro

Sorin Ovidiu Bălan este convins că Gheorghe Dincă este un criminal în serie

„Acum s-a livrat o altă poveste, sau se străduiesc să livreze o poveste când presa a descoperit că există reţele de trafic de carne vie, să ne spună că totuşi ăsta da, era într-o reţea ,dar era la vârf, era şeful reţelei.”, a completat Sorin Ovidiu Bălan. 

Totodată, jurnalistul criminalist spune că ancheta ar trebui să se desfășoare în mai multe direcții de anchetatori specializați. „Ancheta trebuie să se desfăşoare în trei direcţii făcute de către trei achetatori specializaţi. Una este despre activitatea criminală a nemernicului ăstuia, pentru că eu sunt convins că este un criminal în serie şi asta trebuie cercetat de un procuror criminalist şi de la oameni de la Omoruri care să nu aibă treabă cu restul.”, a încheiat jurnalistul.