News

Sorin Ovidiu Vîntu, atac la Mircea Badea şi Mugur Ciuvică: “Te invit să taci și să îți iei notițe”

28.06.2019 | 20:22
Sorin Ovidiu Vintu atac la Mircea Badea si Mugur Ciuvica Te invit sa taci si sa iti iei notite
ADVERTISEMENT

Sorin Ovidiu Vîntu nu se dezminte. Cunoscutul om de afaceri care în trecut s-a poziționat pe locul trei în topul celor mai bogați români, cu o avere impresionantă, estimată la 800 de milioane de euro, a lansat un atac dur  la adresa lui Mircea Badea.

Sorin Ovidiu Vîntu îi dă replică lui Mircea Badea

Într-o postare publicată pe rețelele de socializare, fostul om politic îi dă replica prezentatorului emisiunii În Gura Presei, după ce acesta afirmase că fostul patron al Realității TV a avut „toată viața o singură idee inteligentă”.

ADVERTISEMENT

Cer dreptul la replica.  Mi-a spus astăzi un amic că aseară, Mircea Badea a afirmat că toată viața mea am avut o singură idee inteligentă. Îmi permit să-l contrazic vehement, calificând informația drept un fake news (știri false, n.r.). În realitate am avut două. În cadrul dreptului la replică, solicit rectificarea de urgență a informației și scuzele aferente” , a scris Sorin Ovidiu Vîntu pe contul personal de Facebook, taxând în termeni duri refuzul jurnaliștilor Antena 3 de a-i acorda dreptul la replică.

Mircea Badea, ținta ironiilor lui Sorin Ovidiu Vîntu. Sursa foto: Cotidianul
Mircea Badea, ținta ironiilor lui Sorin Ovidiu Vîntu. Sursa foto: Cotidianul

Nici Mugur Ciuvică nu scapă de ironiile lui SOV

Totodată, în cadrul textului intitulat „Clarificare pentru Mircea Badea”,  Sorin Ovidiu Vîntu lansează o serie de ironii înțepătoare și la adresa lui Mugur Ciuvică, o prezență obișnuită în talkshow-urile politice ale postului de știri.

ADVERTISEMENT

Cu toate că această clarificare vă este adresată dumneavoastră, nu mă pot abține de la a face o recomandare și lui Mugur Ciuvică: băiețaș, când eu deschid gura pentru a emite niște aprecieri despre nivelul de cunoștințe pe care îl are cineva în materie de economie, finanțe, monedă, te invit să taci și să-ți iei notițe. Spre știința ta și a gargaragiilor de teapa ta, eu chiar îmi iubesc țara și, dacă prin opiniile exprimate sau prin sugestiile economice pe care le fac o pot ajuta în vreun fel, o fac cu drag” , a mai transmis omul de afaceri, pe respectiva rețea de socializare.