News

Sorin Ovidiu Vîntu îl face praf pe Călin Georgescu: “Dobitocul ăla nu are cunoştinţe elementare”

Sorin Ovidiu Vîntu a lansat joi seară critici dure, pe rețelele de socializare, la adresa lui Călin Georgescu, cel pe care AUR l-ar dori președinte de onoare al partidului. 
03.02.2022 | 22:23
Sorin Ovidiu Vintu il face praf pe Calin Georgescu Dobitocul ala nu are cunostinte elementare
Sorin Ovidiu Vîntu, critici dure la adresa lui Călin Georgescu. Sursa foto: captură video facebook
ADVERTISEMENT

Fostul patron al Realitatea TV nu are deloc o impresie bună despre Călin Georgescu. După ce i-a urmărit prestația în cadrul unei emisiuni TV, Sorin Ovidiu Vîntu a folosit cuvinte dure la adresa celui pe care AUR se gândește să-l numească președinte de onoare al formațiunii politice.

”Este un bou. Băiatul ăla nu are nimic în cap”, a afirmat Sorin Ovidiu Vîntu într-un filmuleț de pe contul personal de facebok.

ADVERTISEMENT

Sorin Ovidiu Vântu, cuvinte dure la adresa lui Călin Georgescu

Dar, fostul mogul de presă nu s-a oprit aici și l-a mai numit pe Georgescu ”dobitoc”. Totodată, el este de părere că acesta nu deține ”cunoștințe elementare” despre ceea ce se întâmplă în țară.

”În ultimii ani am primit o mulțime de întrebări despre Călin Georgescu, ce părere am despre el. Întâmplarea face că zapând pe televizor, îl văd pe domnul Călin Georgescu într-o emisiune.

ADVERTISEMENT

Acum pot, în cunoștință de cauză, să-mi exprim opinia. Este un bou. Nu pentru chestia cu legionarii. Habar n-avea că epoca legionarilor e împărțită în două (…)

Domnul respectiv, când a fost întrebat despre proiecte economice, n-a avut nicio idee. Ba da, a avut una, să modernizăm și să extindem portul Constanța. Dobitocul ăla nu are cunoștințe elementare despre ce se întâmplă în România”, a mai spus omul de afaceri.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Sorin Ovidiu Vîntu a ajuns la concluzia că ”nu are nimic în cap” Călin Georgescu, fapt care ar fi demonstrat și de CV-ul pe care-l are.

”Băiatul ăla nu are nimic în cap. Mi-ar fi plăcut să confirme CV-ul pe care îl etalează. Cum dracu a ajuns în pozițiile alea, habar n-am. Deci, este un bou”, a mai afirmat fostul patron Realitatea TV.

ADVERTISEMENT

Sorin Ovidiu Vîntu, viață după gratii

Sorin Ovidiu Vîntu a făcut toate aceste declarații după o perioadă îndelungată în care a lipsit din atenția publică. El a fost eliberat condiționat în 2020, după ce executa o pedeaspă de 11 ani de închisoare.

ADVERTISEMENT

Între timp, a devenit foarte activ pe rețelele de socializare, criticând întâmplările din lumea politică. Ba chiar și-a lansat și o emsiune online.

AUR se mai gândește asupra numirii lui Călin Georgescu în funcția de președinte de onoare

Între timp, AUR pare că face un pas înapoi în a-l numi pe Călin Georgescu președinte de onoare. Asta după ce Călin Georgescu a făcut unele afirmații controversate la Antena 3. Mai exact, a declarat că Ion Antonescu și Corneliu Zelea Codreanu  ”au făcut și fapte bune”.

”Toți au făcut și fapte bune și altele mai puțin bune, dar în general un lider autentic este cel care spune adevărul și dacă nu spui adevărul nu ai cum să fii lider. Istoria a fost mistificată și sunt foarte mulți oameni fabricați, iar puterea a fost luată pe bani în ultima perioadă, în ultimii 30 de ani. Sub acest aspect, referitor la întrebare, trebuie să păstrăm un echilibru. Au fost și fapte bune, și fapte pe care nu le pot comenta, dar istoricii trebuie să demonstreze acest lucru. Față de martiri nu pot să am păreri, dar sunt din istoria noastră și rămân în istoria noastră”, a răspuns Călin Georgescu, întrebat fiind dacă nu se teme să fie pus la zid numindu-i eroi pe Corneliu Zelea Codreanu și Ion Antonescu.