News
notix pixel id

Sorin Ovidiu Vîntu îi ia apărarea lui Liviu Dragnea: ”S-a atentat la demnitatea lui! E inacceptabil!”

16.04.2019 | 18:18
Sorin Ovidiu Vîntu îi ia apărarea lui Liviu Dragnea: ”S-a atentat la demnitatea lui! E inacceptabil!”
Sorin Ovidiu Vântu sare în apărarea lui Liviu Dragnea, după incidentele de la ÎCCJ

Sorin Ovidiu Vîntu nu se dezminte. Cunoscutul om de afaceri, care în trecut s-a poziționat pe locul trei în topul celor mai bogați români, cu o avere impresionantă, estimată la 800 de milioane de euro, sare în apărarea liderului PSD, Liviu Dragnea

Aliat neașteptat pentru Liviu Dragnea. Sorin Ovidiu Vîntu sare în apărarea liderului PSD

Reacția celebrului om de afaceri vine în contextul incidentelor care au avut loc luni, 15 aprilie, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, când aproximativ 200 de persoane l-au întâmpinat pe liderul social-democrat, în momentul în care acesta și-a făcut apariția la Instanța Supremă, unde fusese citat pentru audieri în dosarul ce vizează angajările fictive din Teleorman.

Într-un text publicat pe pagina sa personală de Facebook, sub titlul „Ratații și flegma”, Sorin Ovidiu Vîntu critică în termeni duri inițiativa protestatarilor #rezist, pe îi cataloghează drept „niște indivizi retardați, violenți și fără căpătăi” .

Nici măcar Liviu Dragnea nu se aștepta la asta. Sorin Ovidiu Vîntu îi ia apărarea
Nici măcar Liviu Dragnea nu se aștepta la asta. Sorin Ovidiu Vîntu îi ia apărarea

Ce spune Sorin Ovidiu Vîntu despre incidentele de la ÎCCJ

Generație, după cum bine știi, nu-l agreez pe Liviu Dragnea. I-am criticat adesea lașitatea, mărginirea, modul dezagreabil prin care a ținut morțiș să arate că el conduce totul, înțelegerile încercate pe sub masă cu securiștii etc.

Dar modul în care s-a atentat ieri la demnitatea lui este inacceptabil. Busculada creată la ICCJ a oferit un spectacol penibil cu niște jandarmi vai de capul lor și niste indivizi retardați, violenți si fără căpătâi, care aruncă vina propriilor lor ratări pe umerii lui Dragnea. Doar idioții își pot imagina că retardații ăia luptă pentru vreo cauză, că înțeleg măcar pe ce lume se află. Repet, niște imbecili agresivi care-și permit să facă ceea ce fac pe fondul pasivității tâmpe a autorităților acestui stat” , este mesajul dur postat de Sorin Ovidiu Vîntu pe contul personal de Facebook, stârnind reacții diverse din partea celor care îi urmăresc activitatea pe cunoscuta rețea de socializare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri