Life

Sorin Pușcașu a comentat despre scandalul din echipa Războinicilor de la Survivor România 2021. Ce le transmite fanilor

Sorin Pușcașu a comentat despre scandalul din fosta sa echipă de la Survivor.
06.06.2021 | 14:39
Sorin Puscasu a comentat despre scandalul din echipa Razboinicilor de la Survivor Romania 2021 Ce le transmite fanilor
ADVERTISEMENT

Sorin Pușcașu a plecat din competiție, dar fanii încă sunt curioși să afle părerea acestuia despre conflictul care este în plină desfășurare în tabăra Războinicilor.

Sorin Pușcașu comentează în legătură cu scandalul de la Survivor

Astfel, fostul concurent a fost întrebat în mediul online despre cauza conflictului din echipa din care a făcut și el parte, atunci când a participat la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Sorin Pușcașu a recunoscut că nu se mai uită la emisiune, așa că a mărturisit că nu ar putea spune ce se întâmplă cu adevărat acolo, mai ales că nu mai are acea viziune de la fața locului.

Totuși, el a ținut să precizeze că a înțeles că acest conflict de la Survivor Româniaar fi unul pe sexe, între femeile și bărbații din echipă. Mai mult, el a transmis că băieții ar fi devenit acum falși, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a izbucnit cearta.

ADVERTISEMENT

Ce le-a transmis Sorin Pușcașu fanilor de la Survivor

”Tot primesc mesaje si mi se cere părerea de ceea ce s-a întâmplat aseară. Eu nu stiu, că eu nu mă uit la emisiune, am înțeles că este un război între fete și băieți sau ceva de genul și că băieții acum sunt falși sau nu știu exact…”, a transmis Sorin Pușcașu.

De asemenea, Sorin Pușcașua ținut să le transmită fanilor că nu îl mai interesează nimic din ce are legătură cu Survivor, odată ce a plecat din această competiție.

ADVERTISEMENT

El a mai transmis și că nu vrea să înceapă o luptă cu oameni care nu se pot apăra, așa că nu va face acest lucru.

”Eu am plecat din competiție, de acum înainte trebuie să vă dați voi seama dacă am avut sau n-am avut dreptate cu ce-am vrut să arăt.

ADVERTISEMENT

Nu mai am nicio treabă, nu știu, nu mă interesează. Nu mă lupt cu oamenii care nu se pot apăra”, a spus Sorin Pușcașu pe contul său de Instagram.

De ce a plecat Sorin Pușcașu de la Survivor

Sorin Pușcașu a fost nevoit să plece din cadrul competiției, din cauza stării sale de sănătate. Acesta a stat pe bancă timp de trei săptămâni, iar analizele medicale arătau că el nu mai trebuia să continue această competiție.

El a transmis atunci că era în stare să își riște piciorul pentru echipă, însă cei de acasă au insistat să nu facă acest lucru și să își pună sănătatea pe primul loc.

ADVERTISEMENT
Tags: