ADVERTISEMENT
Life

Sorin Pușcașu ar putea ajunge pe masa de operație după Survivor România. Cât de gravă este starea lui de sănătate

Sorin Pușcașu ar putea ajunge pe masa de operație după accidentările de la Survivor România. Fostul concurent a spus cu ce probleme se confruntă.
Autor: Dan Suta | 24.05.2021 | 16:40
Sorin Pușcașu ar putea ajunge pe masa de operație după Survivor România. Cât de gravă este starea lui de sănătate
Sorin de la Survivor România ar putea ajunge pe mâna chirurgului. Foto: Instagram

Sorin Pușcașu a avut de suferit la Survivor România din cauza genunchiului. Problemele sale s-au acutizat pe măsură ce a înaintat în competiție, iar acum nu este exclus să treacă printr-o intervenție chirurgicală.

ADVERTISEMENT

Războinicul a vorbit despre situația sa și spune că așteaptă noi rezultate ale analizelor, după ce la primul RMN a reieșit că are mai multe probleme la genunchi.

Cu toate că medicul i-a interzis să mai intre pe trasee, Sorin și-ar fi dorit să continue căci nu a simțit tot timpul durere. La început nu putea să urce nici măcar o treaptă, iar după ce a sosit rezultatul RMN-ului durerea l-a mai lăsat.

Sorin de la Survivor România: „Am foarte multe probleme la genunchi”

Cu toate acestea, medicul i-a indicat să stea pe bară. În cele din urmă, așa cum știe toată lumea, concurentul a fost scos din joc pentru că și-ar fi pus piciorul în pericol nepermis de mult.

ADVERTISEMENT

„Am foarte multe probleme la genunchi. Voi merge la o clinică să mai fac ceva investigații. Am meniscul fracturat. Nu știu exact termenii. Am un tendon aproape să se rupă, două tendoane inflamate”, a declarat Sorin Pușcașu la Kanal D.

Întrebat ce l-a motivat să se înscrie la Survivor România, Sorin a mărturisit că el s-a dus acolo să se testeze din punct de vedere psihologic.

Tânărul a declarat că partea sportivă nu l-a atras foarte mult. Nu a mers acolo cu gândul să câștige, ci să trăiască fiecare moment. Acesta a spus că experiența l-a schimbat foarte mult și a învățat o serie de lucruri despre el și despre oameni.

ADVERTISEMENT

Ce a spus despre Albert și Maria

Nu a putut evita întrebările despre Albert și Maria Chițu, concurenți cu care nu a avut relații tocmai apropiate, cu excepția ultimelor săptămâni în cazul blondinei.

„Pentru mine, n-a fost un conflict cu Albert. Am fost acuzat de foarte multe chestii. Dacă eu veneam cu ceva, el se putea apăra. El se putea apăra, dar nu a făcut-o. Singurele apărări a fost că îmi răspundea cu altă întrebare. Sunt multe detalii pe care nu le pot da.

ADVERTISEMENT

Maria a venit cu o strategie. Nu e ceva rău. Am acuzat-o că a venit cu o strategie destul de urâtă. A dat mult în mine. Apoi s-a reglat cumva”, a adăugat Sorin de la Survivor România.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!