Life

Sorin Pușcașu, atac dur la adresa lui Zanni înainte de finala Survivor All Stars: „Ești egal cu zero. Ai grijă pe cine acuzi, că s-ar putea să se întoarcă”

Sorin Pușcașu a lansat acuzații dure împotriva lui Zanni, chiar înainte de marea finală Survivor All Stars. Ce declarații a făcut despre concurent?
28.05.2024 | 16:48
Sorin Puscasu atac dur la adresa lui Zanni inainte de finala Survivor All Stars Esti egal cu zero Ai grija pe cine acuzi ca sar putea sa se intoarca
Sorin Pușcașu, atac dur la adresa lui Zanni. Foto: Facebook -Survivor Romania/ captură video Tiktok
ADVERTISEMENT

Mai sunt câteva zile până la finala Survivor All Stars iar tensiunile dintre concurenți sunt la cote maxime. Sorin Pușcașu a lansat acuzații dure împotriva lui Zanni, printr-un videoclip postat online.

Sorin Pușcașu, atac dur la adresa lui Zanni, după ce a urmărit testimonialele

Concurenții Survivor All Stars au părăsit insula Dominicană și s-au întors în țară, dar conflictul dintre ei încă nu s-a încheiat. Tensiunea a crescut semnificativ între Sorin Pușcașu și Zanni, culminând într-o serie de jigniri și acuzații dure.

ADVERTISEMENT

Aceste tensiuni par să se fi amplificat după Sorin a vizualizat episoadele la TV și a aflat tot ce a spus Zanni la testimoniale, în lipsa lui. Sorin a postat imediat un video pe rețelele de socializare în care îl critică vehement pe Zanni.

„Ai grijă pe cine acuzi, pe cine arăți cu degetul că s-ar putea să se întoarcă. Sunt colegi în echipă care poate nu au replicile la ei sau poate care uită anumite lucruri, dar mai sunt și eu printre ei și eu nu uit. Pe mine nu mă are nimeni cu nimic la mână, sunt drept, sincer și spun totul în față.

ADVERTISEMENT

Ai vorbit în ultimele două episoade doar despre mine, ai spus că nu merit să fiu în competiție, că mă protejează Iancu. Băi copile, hai să o luăm așa, când eram la Războinici am pierdut 4 jocuri de imunitate, din care am câștigat două colane”, a declarat Sorin Pușcașu printr-un videoclip făcut pe rețelele de socializare, conform Spectacola.ro.

Reproșuri la adresa lui Zanni, de la Sorin Pușcașu: „Tu nu ai nimic în afară de viteză, ești egal cu zero”

Sorin Pușcașu i-a reproșat lui Zanni că, deși se consideră cel mai bun sportiv, nu a câștigat niciun colan la unificare și că a acumulat puncte doar în jocurile de recompensă. În comparație, Sorin a avut mai multe câștiguri, atât la jocurile individuale cât și cele pentru imunitate.

ADVERTISEMENT

„La unificare, din 6 jocuri de colan am câștigat un colan, tu câte ai? Tu ești cel mai bun sportiv, dar nu ai câștigat niciun colan, ai câștigat puncte doar în jocurile de recompensă, ce e important în competiția asta? Dacă vrei să mai aducem subiecte de respect față de femei, oameni, o să aduc aminte doar atât.

Dacă tu ai protejat în competiția asta pe Ștefania, Ana Porgras, că te-ai gândit la toată lumea… Dar în momentul în care le jigneai, atunci ce respect aveai? Zanni, tu competiția asta ai jucat-o strategic, dar tu ești același om, ba chiar mai rău decât ai fost în sezonul tău”, a mai spus acesta în clipul postat.

ADVERTISEMENT

Spre final, Pușcașu îl critică pe Zanni pentru felul în care a încercat să-i manipuleze pe cei din tabăra roșie. De asemenea, el nu înțelege alegerea lui Zanni de a-i permite lui Ștefi să-i cedeze victoria la duel.

„Ai plecat cu strategie doar să manipulezi lumea, cu noi nu ți-a mers. Ți-a reușit să manipulezi oamenii de la Faimoși, de ce, cum, nu știu să zic. După ce tu ai pierdut duelul cu Ștefi să ajungă ea să ridice mâna să spună că vrea ea să plece acasă că tu meriți mai mult, ce? Ați înnebunit?Pe noi nu ai putut să ne manipulezi, eu eram junghiul, pentru că știai că eu vedeam manevrele tale. Tu nu ai nimic în afară de viteză, ești egal cu zero”, a continuat Sorin Pușcașu.

ADVERTISEMENT