Life

Sorin Pușcașu de la Survivor România, dat de gol de Jador? Ce a dezvăluit artistul despre fostul rival

Sorin Pușcașu și Jador de la Survivor România au rămas în relații bune după eliminarea din competiția de la Kanal D. Cu toate acestea cântărețul de muzică de petrecere a făcut o mărturie surprinzătoare despre concurentul din echipa adversă.
26.05.2021 | 08:58
Sorin Puscasu de la Survivor Romania dat de gol de Jador Ce a dezvaluit artistul despre fostul rival
ADVERTISEMENT

Fostul Războinic din Republica Dominicană nu are niciun conflict cu artistul, dovadă că a fost sunat de acesta chiar în timpul unei emisiuni. Fostul concurent din echipa albastră i-a răspuns cântărețului, Sorin Pușcașu avertizându-l să nu spună vreo prostie.

Chiar și așa, Jador s-a amuzat copios de situație și a făcut mai multe glume pe seama fostul său rival. Cu această ocazie manelistul a vorbit și despre relația amoroasă pe care Sorin Pușcașu o are de ceva vreme cu o tânără pe nume Laura.

ADVERTISEMENT

Sorin Pușcașu de la Survivor România, întrerupt de Jador, într-un show. Ce a spus artistul despre Războinic

Jador a dezvăluit în cadrul emisiunii „Ștafeta mixtă” că Sorin Pușcașu minte că are o relație amoroasă, în ciuda faptului că în aceeași zi fusese invitat într-un alt show, unde a apărut chiar cu aleasa inimii sale, cu care este și logodit.

„Îmi strică și momentele de sensibilitate. Te rog frumos să nu vorbești urât. Sunt în direct  la Ștafetă. Mi-ai stricat un moment foarte sensibil. Vorbeam despre părinții mei”, a spus fostul Războinic, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

„Părinții tăi știu că ești cu volan pe dreapta?”, a fost întrebarea pe care Jador i-a adresat-o fostului concurent de la Survivor România.

„Fii atent. Am văzut filmări când aruncai cu piciorul în mine, aruncai cu mingea după mine. Fac petiție acasă și fac Sorinașii să sară pe tine”, a completat Sorin Pușcașu.

ADVERTISEMENT

„Dacă nici eu nu te suport, dar oamenii… Vedeți că Sorin e cu volan pe dreapta, minte că are iubită!”, a încheiat fostul Faimos de la Kanal D.

Sorin Pușcașu de la Survivor România, detalii despre partenera sa de viață

Sorin Pușcașu de la Survivor România are o relație stabilă de mai bine de patru ani. Fostul Războinic și iubita sa, Laura, sunt logodiți de ceva vreme, concurentul de la Kanal D fiind convins că tânăra este femeia cu care vrea să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

Cei doi tineri au locuit o perioadă destul de lungă la Londra, însă după eliminarea lui Sorin din competiția sportivă prezentată de Daniel Pavel au luat o altă decizie. Ei vor să rămână definitiv în România, concluzia fiind luată după ce patru luni au stat separați.

Laura a primit inelul de logodnă, dar nu se grăbește să îmbrace rochia de mireasă. Iubita lui Sorin Pușcașu crede că după semnarea actelor nu va mai avea aceeași atenție din partea partenerului de viață, în schimb își dorește foarte mult un copil.

Fostul Războinic de la Survivor România și iubita sa visează să aibă o fetiță, care peste ani și ani să primească inelul de logodnă purtat în momentul de față de Laura.

ADVERTISEMENT